de Roovers

de Roovers

De lange nasleep van een korte mededeling


In De lange nasleep van een korte mededeling raakt het leven van vier vrienden ontwricht nadat één van hen een schijnbaar onschuldige mededeling doet. De vele gesprekken die hieruit voortvloeien, tonen op tragikomische wijze hoe iedereen zijn eigen angsten en verlangens de baas tracht te zijn. Hoe meer iedereen zijn best doet om grip op de situatie te krijgen, hoe meer die uit de hand loopt. In weinig woorden wordt veel gezegd, nog meer niet gezegd, veel begrepen en veel misverstaan.

De tekst van Magne van den Berg is van een pijnlijke lichtvoetigheid en laat zich lezen als een gedicht waarin de beelden ontstaan in het hoofd van de toeschouwer.

"Een intieme theateravond die heel klein begint en voor je verwonderende ogen ontaardt in een rollercoaster van emotie."

Knack Focus

 

Praktisch

Wanneer

za 19 juni - 20u00

Waar

Beveren Buiten
Hof ter Saksendreef 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Tekst Magne van den Berg
Van & met Robby Cleiren, Sara De Bosschere, Luc Nuyens, Sofie Sente
Scenografie Stef Stessel
Kostuums Pynoo
Lichtontwerp & techniek Bert Vermeulen

Links

www.deroovers.be

restaurant

Maak uw bezoek aan Beveren Buiten compleet en laat u voor de voorstelling gastronomisch verwennen door Scott De Schepper!
Enkel op reservatie.
Reserveren kan door een gratis ticket “19/06 18u Restaurant De Schepper” te bestellen in de webshop van Beveren Buitenwebshop van Beveren Buiten.

MEER TIPS

Isbells
do 24|06
LAZARUS | Günther Lesage
vr 25|06 - Vroeger was de toekomst beter
Compro Oro
do 01|07 - Suburban Exotica
Sylvie Kreusch
vr 09|07