Isbells

Isbells

12 EUR

Tien jaar na hun geprezen debuut verscheen in het voorjaar van 2019 Sosei, het vijfde en langverwachte album van Isbells. Dit na een donkere periode waarin frontman Gaëtan Vandewoude de goesting om te creëren kwijt was. Sosei is een verzameling verhalen. Over verdriet en hoop, over leven en dood, over een brand die hem bijna het leven heeft gekost en over herwonnen levensvreugde.

De Leuvense band klinkt thans warmer en rijker dan ooit, met de toevoeging van synths, computerelementen en prominente, bijna tribale drums. Hoewel de groep nu andere muzikale oorden verkent, blijft de sfeer die de Belgische band schept evenwel herkenbaar. Evenals de hoop die in de muziek schuilt.

"Isbells ligt niet langer aan het infuus en is aan een spannend nieuw leven begonnen. Enige hoera-kreten zijn daarbij zeker niet misplaatst.”

Knack Focus

 

Praktisch

Wanneer

do 24 juni - 20u00

Waar

Beveren Buiten
Hof ter Saksendreef 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Met Chantal Acda (zang, keys), Gianni Marzo (zang, gitaar, omnichord), Christophe Vandewoude (gitaar, drums, percussie), Gaëtan Vandewoude (zang, bas, gitaar, piano, drums, percussie, bugel, the maschine, kalimba), Gerd Van Mulders (bas, gitaar, percussie, bugel, the maschine, kalimba)

Links

www.isbells.be

restaurant

Maak uw bezoek aan Beveren Buiten compleet en laat u voor het optreden gastronomisch verwennen door Scott De Schepper!
Enkel op reservatie.
Reserveren kan door een gratis ticket “24/06 18u Restaurant De Schepper” te bestellen in de webshop van Beveren Buitenwebshop van Beveren Buitenwebshop van Beveren Buiten.

MEER TIPS

de Roovers
za 19|06 - De lange nasleep van een korte mededeling
LAZARUS | Günther Lesage
vr 25|06 - Vroeger was de toekomst beter
Compro Oro
do 01|07 - Suburban Exotica
Sylvie Kreusch
vr 09|07