GEANNULEERD: CIRCUS RONALDO

GEANNULEERD: CIRCUS RONALDO

Swing (8+)

15 │ 14 │ 12 │ 7 EUR

Met Swing creëerde Nanosh Ronaldo - samen zijn met vader Danny als coach - de sfeer van circus en variété uit de eerste helft van de 20ste eeuw, stevig verankerd in de bijzondere Ronaldotraditie.

Circus Ronaldo’s jonge garde trekt in Swing al zijn registers open op maat van de onvervalste swingmuziek uit de jaren ‘40. Speciaal voor deze voorstelling construeerde de intussen wereldwijd bekende orgelontwerper Tony Decap een groot mechanisch Decaporgel in de oude circus- en variétéstijl van die jaren.

Groots spektakel en kleine knipogen, swingende tonen en een vleugje verleiding. De aanstekelijke speelsheid, de heerlijke dynamiek en de blije opgewektheid van de artiesten laat je verliefd worden op circus zoals je het al lang niet meer zag.

 

 

Praktisch

Wanneer

vr 5 juni - 20u00
za 6 juni - 20u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Met: Nanosh Ronaldo, Corneel Didier, Laure Osselin, Kimi Hartmann, Anke Jochems/Felicita Prokešová, Jason Van Lith | techniek: Nanosh Ronaldo, Arjan Hendrickx | coaching: Danny Ronaldo, Jo De Rijck | productie: Annelies Mylemans | muziekontwerp: Tony Decap | muziekarrangementen: Floris De Smet

Links

www.circusronaldo.be

MEER TIPS

RACE HORSE CIE (FIN)
zo 29/09 - Super Sunday (7+)
POYO ROJO (ARG)
Do 28/11 - Un Poyo Rojo (8+)
D’IRQUE & FIEN
vr 07/02 - Sol bémol (6+)
GEANNULEERD: A. VANTOURNHOUT
vr 20/03 - Red Haired Men