The Ricochet Project (US) (15+)

The Ricochet Project (US) (15+)

Smoke and Mirrors

€ 16 • 15 • 13 • 8

GEANNULEERD
Door blessure van één van de twee artiesten kan de voorstelling niet doorgaan. Tickethouders werden op de hoogte gebracht. We kijken in de toekomst naar een nieuwe datum om deze prachtige voorstelling alsnog naar Beveren te halen.

Hoe stel je het streven naar oppervlakkig geluk in de jachtige westerse wereld aan de kaak met een circusvoorstelling? Dit duo doet het met een erg rauwe voorstelling die tegelijk van een ongeziene technische virtuositeit getuigt. Hun acrobatische, soms schijnbaar ontwrichte, lijven tonen de verwrongen status van Amerika. Compromisloos maar ook ontroerend circus.

The Ricochet Project veroverde stormenderhand de wereld met haar unieke stijl van poëtische acrobatie. In alle landen krijgt het gezelschap staande ovaties en weet het zijn publiek te ontroeren. In 2015 mochten Stokes en Harrell in het Verenigd Koninkrijk dan ook de prestigieuze Total Theatre Award for Best Circus in ontvangst nemen.

Dit is circus met brains én good looks. Niet braaf, niet gezellig, niet de traditionele wauw-factor, maar wel onwaarschijnlijk betoverend.” (The Guardian *****)

 

Praktisch

Wanneer

za 21 april - 20u00

Waar

CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Met: Cohdi Harrell & Laura Stokes 

Links

hwww.thericochetproject.com

In samenwerking met

Toernee Mondial 

MEER TIPS

Jeugdkoor De Munt
za 21/04 - Uit het ei!