NICOLAS VLADYSLAV & KARLIEN DE SAVOYE

NICOLAS VLADYSLAV & KARLIEN DE SAVOYE

Histoires Courtes. Sans Fin. Et en Couleurs.

15 | 14 | 12 | 7 EUR

Twee lichamen bewegen doorheen verschillende korte scènes, schijnbaar zonder verband. We zien hen plooien, vouwen, glijden, bouwen en ontdekken een magische symmetrie in twee afzonderlijke wezens.

Histoires Courtes. Sans Fin. Et en Couleurs. is een opeenvolging van scènes die ons meevoeren van het ene beeld naar het andere, van emoties naar gevoelens. Een opeenvolging van taferelen die transformeren. Van stof tot dier tot natuurelement.

Nicolas Vladyslav (danste onder andere bij Michèle Anne De Mey, les ballets C de la B en Sidi Larbi Cherkaoui) en Karlien De Savoye (werkte onder andere samen met Nicole Kohler en Quan Bui Ngoc) brengen een duo op de vloer, in de lucht en ongeveer alles daar tussenin. Welgekozen beelden scheppen een intrinsieke atmosfeer. We krijgen een smeuïge mengeling van dans en acrobatie, subtiel afgekruid met een paar sprankels poëzie.
Pril werk voor wie zich wil laten verrassen, door een persoonlijke creatie van Nicolas met Karlien als jonge Aalsterse maker aan zijn zijde.

Praktisch

Wanneer

vr 25 oktober - 20u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Van & met: Nicolas Vladyslav & Karlien De Savoye  │ coaching: Quan Bui Ngoc │ fotografie: Yves Nevens │ lichtontwerp: Kris Van Oudenhove │ coproductie: PERPLX  

Inleiding

Geen inleiding wel nagesprek.

MEER TIPS

A. VANTOURNHOUT
vr 20/03 - Red Haired Men
HELDER SEABRA & JULIO...
wo 22/01 - The Well i/t Lake
THEATER DE SPIEGEL
za 21/09 - BOKS (1,5-5)
D’IRQUE & FIEN
vr 07/02 - Sol bémol (6+)