PLATFORM-K & BENJAMIN VANDEWALLE

PLATFORM-K & BENJAMIN VANDEWALLE

Common Ground

15 • 14 • 12 • 7 EUR

De ene houdt van jumpmuziek en onderbroekenhumor, de andere van ballet en zelfgemaakte lovesongs, de derde observeert de wereld met zijn camera en is stiekem een volleerd beatboxer. In ‘Common Ground’ gaan choreograaf Benjamin Vandewalle (P.A.R.T.S.) en dansers Kobe en Hannah op zoek naar een gedeelde taal. De leefwerelden van dit trio kunnen niet verder uit elkaar liggen. Buiten deze voorstelling hadden ze elkaar wellicht nooit ontmoet. En toch is er één liefde die ze delen: die voor de dans.

Kobe en Hannah zijn allebei verbonden aan Platform-K, een Gentse danswerkplek die mensen met een beperking opleidt tot professionele dansers. Benjamin studeerde in 2006 af aan P.A.R.T.S., de gerenommeerde dansschool van Anne Teresa De Keersmaeker.

Common Ground gaat over de zoektocht naar raakvlakken. Het is een speelvlak waarin drie dansers elkaar ontmoeten en via beweging beter leren kennen. Wie is die andere danser? Wie ben ikzelf? Hoe verandert het beeld dat ik van mezelf heb door met de ander te dansen? Waarin lijken we op elkaar en waar liggen de verschillen? En bovenal: wat kunnen we leren van elkaar?

 

Speciaal bij deze voorstelling bieden we een dansworkshop aan, specifiek voor mensen met een beperking: https://www.tervesten.be/vorming/dansworkshop-met-benjamin-vandewalle 

Praktisch

Wanneer

zo 2 december - 20u00

Waar

CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Van & met: Benjamin Vandewalle, Kobe Wyffels, Hannah Bekemans, Fulco Ottervanger / creatie: Benjamin Vandewalle / muziek: Fulco Ottervanger / kostuum: Sofie Durnez / lichtontwerp & techniek: Marlies Jacques / outside eye: Charlotte De Somviele / affichebeeld: Thomas Dhanens

Inleiding

Gratis inleiding om 19.30 uur

http://www.platform-k.be/

Klik hier voor het programmaboekje.

MEER TIPS

KABINET K
za 09/02 - Invisible
JAN MARTENS solo
zo 10/03 - Lostmovements
Dansworkshop
vr 30/11