DE FABELTJESKRANT: DE GROTE DIERENBOS-SPELEN (5+)

DE FABELTJESKRANT: DE GROTE DIERENBOS-SPELEN (5+)

Freek Quartier

5 | 4 EUR

Familiefilm

Een hele namiddag vol activiteiten voor de hele familie!

Na 50 jaar zijn de verhalen van Meneer de Uil terug! Deze animatiefilm bestaat uit drie korte verhalen en is een feest voor drie generaties.
Jeugdsentiment voor (groot)ouders (de kijkbuiskinderen van weleer)en een vrolijke en spannende ontdekking voor de huidige jonge generatie! Een film die je zeker niet mag missen.
In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven en Meneer de Uil staat paraat om uitgebreid verslag uit te brengen. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast arriveert er een bijzondere nieuwe gast in Fabeltjesland: Peter Panda uit China. Juffrouw Ooievaar vindt het maar niets, zo'n dier uit een ver land. Maar de nieuwkomer komt goed van pas als scheidsrechter bij de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In deze spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Welk team zal er winnen?

Om 14 uur starten we in de schouwburg met een inleiding 'The Making Of' door Freek Quartier, regisseur.
Van 14 tot 17.30 uur zijn er allerlei activiteiten voor de hele familie:
fotoshoot in het decor van de film, grime, vertellingen, een bosparcours, knutselen en pannenkoeken.

De film begint om 15 uur.
animatiefilm | 2018 | NL | 80 min.

Een organisatie van CC Ter Vesten i.s.m. de Bib, OKRA-Academie, FRAGMA13, Gezinsraad Beveren, Vakantietoppers en ZOEM.

Praktisch

Wanneer

do 15 april - 15u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Voor de Vlaamse versie werden heel wat bekende stemmen opgetrommeld: Walter Baele, Guga Baùl,  Tine Embrechts, Günther Lesage, Ben Segers, Maaike Cafmeyer, Liesa, Bart Hollanders, Barbara Sarafian, Dieter Troubleyn, Pepijn Caudron, DJ Armin van Buuren en vele anderen