De grote boze vos

De grote boze vos

Patrick Imbert & Benjamin Renner

€ 5 • 4

Familiefilm met diverse randactiviteiten (5+)
Drie verhalen die zich afspelen in en rond een boerderij op het Franse platteland. De dieren krijgen er af te rekenen met grote uitdagingen. Met een vleugellamme ooievaar op het erf moeten een eend en een konijn een baby afleveren. De listige vos lust wel een eitje, maar moet hij ook de kuikens grootbrengen? En wie bezorgt de dieren met kerst een cadeautje?

Komische kortfilmcompilatie van de makers van o.a. ‘Ernest & Celestine’. Schaamteloos grappig en uitgelaten, maar geanimeerd met verbluffend vakmanschap en perfecte timing. Zorgeloos schateren! 

 

Diverse activiteiten voor en na de film: fotoshoot in het decor van de film, dierenverhalen door Freddy Poeck, kindergrime, knutselen met De groene duizendpoot en pannenkoeken als dessert! In samenwerking met: OKRA-Academie, FRAGMA13, Gezinsraad Beveren en Vakantietoppers.

De Plaatsen zijn beperkt, vooraf reserveren wordt aanbevolen! Kinderen zonder begeleiding zijn niet toegelaten. Kinderen die toch zonder hun (groot)ouders komen, schrijven in via Vakantietoppers en bezoeken de activiteit onder begeleiding van animatoren van de jeugddienst. 

Praktisch

Wanneer

do 11 april - 15u00

Waar

CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Omkadering

Gratis animatie van 14u tot 17u: een hele middag vol activiteiten voor de hele familie. Fotoshoot in het decor van de film, grime, vertellingen, knutselen, pannenkoeken en meer.

In samenwerking met 

OKRA-academie
Gezinsraad Beveren
Fragma13
Bib 
Vakantietoppers

Duurtijd

83 min 

Downloads

flyer De grote boze vos

MEER TIPS

L’ Anneau Theatre
zo 28/04 - NOX (4+)
Sofie Nachtegael