GEANNULEERD: NAT GRAS

GEANNULEERD: NAT GRAS

Heel-huids (2,5+)

9 | 7 EUR

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, wordt deze vertoning geannuleerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling, dan zal Ter Vesten met jou contact opnemen over de volgende stappen. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

Dansvoorstelling

DAG VAN DE DANS

Een sterrenhemel van sproetjes, een rilling met kippenvel, de tekening van een litteken of de plooi van een lachrimpel. Heel-huids gaat over je binnen- en buitenkant en hoe deze in relatie staan tot elkaar. Voor jonge kinderen behoren huid en haar tot de dagelijkse lichamelijke ontdekkingen. Eens wat ouder wordt het haar een deel van onze identiteit en leeft er ook al heel wat onder ons vel. In deze voorstelling vloeien de werelden van volwassenen en kinderen moeiteloos in elkaar over en worden jong en oud ingepakt door een wereld van verrassende dans en sterke beelden. 
Laat je heel-huids meevoeren in een wereld van verrassende dans en sterke beelden!

Heel-huids is een scène-op-scène voorstelling, iedereen zit mee op het podium, gezellig dichtbij het gebeuren.

 

 

Praktisch

Wanneer

za 25 april - 14u00
za 25 april - 16u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Choreografie: Goele Van Dijck & dansers │ dans: Inez Verhille, Samuel Baidoo, Goele Van Dijck │ lichtontwerp: Frank Haesevoets │ muziek: Jochem Baelus  │ scenografie & kostuums: Nikè Moens │ coaching: Karolien Verlinden

Links

www.natgras.be

Fotograaf: Samuel Baidoo

MEER TIPS

THEATER DE SPIEGEL
za 21/09 - BOKS (1,5-5)
LA TÊTE À L’ENVERS
zo 01/12 - Shoes (3+)