KATRIEN OOSTERLINCK

KATRIEN OOSTERLINCK

Massage-collage (6-12)

9 | 7 EUR

VOORSTELLING OM 14U GEANNULEERD.

 

Rustgevende activiteit voor families met kinderen

In Massage-collage installeren jong en oud zich per twee op een rustig eilandje in de Mediazaal voor een adempauze in de drukte. Een moment van verbinding en aandacht. Begeleid door een gids geven ouders en kinderen elkaar een korte massage. Warm licht, vreemde geluiden en zachte kussens zorgen voor de sfeer. Wat heb je gevoeld in je lichaam? Je hoeft het niet te vertellen met woorden, het mag met stickers op kalkpapier.

Massage-collage is een veilige installatie die je in contact brengt met je lichaam én met elkaar. De massagehandleiding krijg je cadeau zodat je thuis nog verder kunt nagenieten. Na de activiteit kan je nog even blijven nagenieten met een hapje en een drankje.

Katrien studeerde Danstheater in Tilburg en Open Atelier (Sint-Lucas) in Antwerpen. Zelf noemt ze zich ‘maker’. Ze creëert zones waar mensen elkaar non- verbaal kunnen ontmoeten via de taal van het lichaam. De beeldende setting, de manier waarop ze de omgeving ontwerpt, ondersteunt de ontmoeting.

 

 

Praktisch

Wanneer

zo 22 september - 11u00
zo 22 september - 14u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Concept & uitvoering: Katrien Oosterlinck │ field recordings & sound design: Inge van den Kroonenberg & Griet Pauwels │ stem: Nyira Hens (NL) & Sophie Van Everdingen (FR)

Links

www.spatie.info

www.wpzimmer.be

MEER TIPS

GEANNULEERD - INNE GORIS│LOD...
za 28/03 - HUIS (8+)
LAIKA
zo 01/03 - De Passant (6+)
4HOOG
wo 30/10 - Menskes (5+)