L’ Anneau Theatre

L’ Anneau Theatre

NOX (4+)

€ 9 • 7

Circustheater

Vanavond wil je maar één ding: naar bed gaan en slapen! Maar er is niets aan te doen, het lukt niet! Je pantoffels zijn wel degelijk uit en je ligt werkelijk in bed. Je hebt het licht uitgedaan, maar het springt weer aan. Plots ben je niet in bed, maar sta je rechtop met je pantoffels aan je voeten. Je legt je deken en kussen weer netjes, maar deze doen wat ze willen. De hanglamp begint te knipperen. De wekkerradio maakt geluid. Zelfs je schaduw beweegt en je hebt geen vinger uitgestoken! Je denkt dat het een nachtmerrie is, maar dat kan niet want je slaapt niet! Wie is daar nog?

Een voorstelling zonder tekst en met veel humor en verwondering waarbij op magische wijze het beeld dat we van onszelf en van de werkelijkheid hebben op de proef wordt gesteld.

 

Praktisch

Wanneer

zo 28 april - 14u00

Waar

CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Spel: Bertrand Kahn & Johan Dils / scenario: Ariane Buhbinder, Bertrand Kahn, R-Gaël Maleux / regie: Ariane Buhbinder / scenografie: Matteo Segers & Isabelle Kennes / muziek: Ludovic Romain / video: Sébastien Mercia / make-up: Zaza Da Fonseca / licht: Benoît Lavalard / techniek: Yves Hauwaert & Nicolas Kluge

Links

www.anneautheatre.be

MEER TIPS

Alfredo Zinola
za 27/04 - PARTY (6+)