Theater Artemis (NL)

Theater Artemis (NL)

De Onzichtbare Man (4+)

11 | 8 EUR

Omwille van de maatregelen ter afremming van de verspreiding van het covid-19-virus, dienden we deze voorstelling jammer genoeg - doch met alle begrip - te annuleren.

Theater

Verstoppertje spelen op filosofisch niveau.
Een voorstelling voor vierplussers met een onnavolgbare logica en humor die elke kijker op het puntje van zijn stoel zet.

Twee artiesten, een theatertechnicus en een muzikant wachten op het begin van hun voorstelling. Alles is er, maar waar blijft toch het publiek? Al snel blijkt dat er meer dingen onzeker zijn. Want, wie speelt er op die piano? Van wie is dat koffiebekertje dat door de lucht zweeft? En welk spook gaat er daar met het verlengsnoer vandoor? Zijn ze er zelf eigenlijk wel? En kun je dat echt zien of moet je het maar geloven?
De Onzichtbare Man gaat over alles dat je niet ziet. En stiekem ook over hoe fijn het is om niet gezien te worden.

De voorstelling werd genomineerd voor de VSCD Mimeprijs en Gouden Krekel en stond in de selectie van Het Theaterfestival.

Jetse Batelaan regisseerde in 2014 De man die alles weet. Een kleutervoorstelling waarin René van ‘t Hof ouders én hun piepjonge kroost liet bulderen van het lachen.
“Geniaal”, oordeelde NRC Handelsblad. Voor De onzichtbare man bundelen zij én muzikant Keimpe de Jong opnieuw hun krachten. Een voorstelling voor vierplussers met een onnavolgbare logica en humor die elke kijker op het puntje van zijn stoel zal zetten.
 

 

“Batelaan heeft zichzelf overtroffen. De filosofische grens tussen zichtbaarheid en onzichtbaarheid raakt prachtig aan de emotionele grens tussen lachen en huilen.”
(Theaterkrant*****)

“Een gewaagde kindervoorstelling met een filosofisch randje, opgevrolijkt met uitgekiende visuele vondsten.”
(Brabants Dagblad)

 

Regie Jetse Batelaan
Spel René van ’t Hof, Marijn Brussaard, Nimuë Walraven
Muziek Keimpe de Jong i.s.m. Arend Niks
Decorontwerp Theun Mosk
Assistent decorontwerp Eva Koopmans
Lichtontwerp Bart van den Heuvel
Kostuums Liesbet Swings

 

Praktisch

Wanneer

wo 17 februari - 15u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

meer info

credits

Regie Jetse Batelaan
Spel René van ’t Hof, Marijn Brussaard, Nimuë Walraven
Muziek Keimpe de Jong i.s.m. Arend Niks

links

www.artemis.nl