Zonzo Compagnie

Zonzo Compagnie

Thelonious (6+)

15 | 14 | 7 EUR

Naar aanleiding van de maatregelen die op 27 oktober getroffen werden door de Vlaamse regering, dienden we deze voorstelling jammer genoeg - doch met alle begrip - te annuleren.

Muziektheater

Een rollercoaster door het leven en werk van jazzlegende Thelonious Monk, muziek vol verrassende harmonieën en avontuurlijke ritmes.

Na de internationale hit Mile(s)tones, over Miles Davis, komt Zonzo Compagnie met een voorstelling waarin een andere legendarische jazzmuzikant centraal staat: Thelonious Monk! De even koppige als geniale Monk maakte muziek vol verrassende harmonieën en avontuurlijke ritmes. 

De muzikanten van het gerenommeerde jazztrio De Beren Gieren nemen je mee in de unieke muzikale wereld van de New Yorkse jazzheld. In een indrukwekkend videodecor met beelden van Nele Fack betrekken ze je bij Thelonious’ experimenteerdrang en tonen je telkens weer nieuwe kantjes van deze boeiende muzikant. Benjamin Vandewalle zorgde voor een levendige regie en lokte de muzikanten mee in een hilarische choreografie.

Spring mee op deze beboptrein met het 'Genius of Modern Music' en kruip in de huid van Thelonious. Bestemming onbekend, maar een waanzinnige rit verzekerd!

 

"in THELONIOUS draait het niet om feiten, het draait helemaal om de muziek. Geholpen door de video en de fratsen van de muzikanten pakt die de zaal volledig in, elk nummer een nieuw hoogtepunt." (Ines Minten - De Standaard ****)

 

 

Praktisch

Wanneer

di 10 november - 20u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

credits

Regie Benjamin Vandewalle
Drums Simon Segers
Piano Fulco Ottervanger
Bas Lieven Van Pée
Video Nele Fack | Studio Sandy
Technisch ontwerp Pieter Nys, Steven Bontinck
Kostuums Johanna Trudzinski
Techniek Pat Caers of Hans Rigouts
Productie Zonzo Compagnie
Coproductie Handelsbeurs, Krokusfestival, KAAP, De Grote Post
Met de steun van Vlaanderen en het Creative Europe Programme van de Europese Unie

Links

www.zonzocompagnie.be

MEER TIPS

Post uit Hessdalen
zo 17|01 - Geannuleerd
Theater Artemis (NL)
wo 17|02 - Geannuleerd
kabinet k | LOD | hetpaleis
za 24|04 - Onder voorbehoud