Cargo

Cargo

Gilles Coulier

€ 5 • 4

In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme schuldenberg. Na het ongeval van Leon komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Francis wordt verscheurd tussen de keuze voor zijn familie en zijn geheime liefde. William komt terug thuis om te ontsnappen aan zijn leven in de misdaad.  Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn 8-jarige zoon.

"Een meeslepend verhaal, een geloofwaardig universum, oog voor detail en overtuigende acteerprestaties. Met Cargo speelt er eindelijk weer een Vlaamse film in de zalen waar we trots op mogen zijn." (De Morgen)

"Cargo is meer dan mooi filmerij en zoekt op ambitieuze wijze een visuele taal om iets te zeggen over de wereld waarin we leven en vissen." (Knack Focus)​

Praktisch

Wanneer

do 10 januari - 20u00

Waar

CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Met o.a.: Sam Louwyck, Wim Willaert, Sebastien Dewaele, Roland Van Campenhout, Josse De Pauw, Chiel Vande Vyvere, Gilles De Schryver en Mathias Sercu.
Scenario: Gilles Coulier en Tom Dupont.

Links

www.dewereldvrede.be

Inleiding

Gratis inleidend interview met coscenarist Tom Dupont om 19.40 uur

Duurtijd

91 min.