DE FABELTJESKRANT: DE GROTE DIERENBOS-SPELEN (5+)

DE FABELTJESKRANT: DE GROTE DIERENBOS-SPELEN (5+)

Freek Quartier | Dutch Film Works

5 | 4 EUR

Na 50 jaar zijn de verhalen van Meneer de Uil terug! In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast arriveert er een bijzondere nieuwe gast in Fabeltjesland: Peter Panda uit China. Juffrouw Ooievaar vindt het maar niets, zo'n dier uit een ver land. Maar de nieuwkomer komt goed van pas als scheidsrechter bij de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Welk team zal er winnen?
Deze gloednieuwe animatiefilm bestaat uit drie korte verhalen en is een feest voor drie generaties: een feest van herkenning voor de ouders en grootouders (de kijkbuiskinderen van weleer) en een vrolijke en spannende ontdekking voor de kleintjes.

Van 14 tot 17.30 uur zijn er allerlei activiteiten voor de hele familie. Om 14 uur geeft Freek Quartier, de regisseur, een inleiding 'The Making Of'.
Geniet met de hele familie van de fotoshoot in het decor van de film, grime, vertellingen, een bosparcours, knutselen en pannenkoeken.

De film start om 15 uur.

83 min. | NL | 2018

Praktisch

Wanneer

do 15 april - 15u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Met: Walter Baele (Meneer de Uil), Guga Baùl (Meneer de Raaf), Tine Embrechts (Juffrouw Ooievaar), Günther Lesage en Ben Segers (Ed en Willem Bever), Maaike Cafmeyer en Liesa Naert (Martha en Myra Hamster), Bart Hollanders (Stoffel de Schildpad), Barbara Sarafian (Isadora de Paradijsvogel), Dieter Troubleyn (Bor de Wolf), Pepijn Caudron (Lowieke de Vos), DJ Armin van Buuren (Wally de Windhond) e.a.