CROSSBONES

CROSSBONES

Slide ‘n Five

16 │ 15 │ 13 │ 8 EUR

Trombone

Crossbones Trombone Collective wil de multi-inzetbaarheid van deze schitterende koperblazer aantonen. Als jong ensemble zetten de musici zich bovendien in om klassieke muziek naar een breed publiek te brengen. Zo werkten ze samen met rasmuzikanten als Jef Neve en concerteerden ze op Pukkelpop. In Slide ’n Five onderzoeken ze een grote variatie aan muziekgenres en stijlen. Zo fietsen ze van klassieke muziek over film en popmuziek naar hedendaagse composities.
Laat u meeslepen door de virtuositeit van de vijf trombonisten en de prachtige klanken van dit bijzondere instrument die zowel intiem en warm als heroïsch en groots kunnen zijn.

Festival van Vlaanderenconcert

 

extra - voor kinderen vanaf 8 jaar

MR. PBONE LEERT JE IN TURBOTIJD TROMBONE SPELEN
Je hoeft niets van muziek te kennen om samen met Mr. pBone de trombone te ontdekken. Op één enkele namiddag leer je al een paar leuke songs spelen.
Bovendien is Mr. pBone niet zomaar een muzikant, hij maakt deel uit van de groep Crossbones. En jij mag niet alleen komen kijken, maar ook meespelen. In een écht concert, op een écht podium, voor een écht publiek!
Dinsdag 29 oktober 2019 van 15 tot 17 uur (workshop)
TOGENBLIK
Gravenplein 1 | 9120 Beveren
T 03 750 10 00
inschrijven via https://www.tervesten.be/ter-vesten-anders/leer-turbotijd-trombone-spelen  
prijs 13 EUR (inclusief concertticket)

 

Praktisch

Wanneer

di 29 oktober - 20u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Met: Lode Smeets ( alt - en tenortrombone), Søren Brassaert ( tenortrombone), Peter Delannoye (tenortrombone), Pieter Vandermeiren ( tenortrombone), Bram Meese ( bastrombone)   met dank aan Oiltanking Antwerp Gas Terminal NV & Indaver NV

Links

www.gentfestival.be
www.crossbones.be

In samenwerking met

Festival van Vlaanderen

MEER TIPS

Mr. pBone (8+)
di 29/10 - workshop trombone
Gershwin
zo 12/01 - Nieuwjaarsconcert
BRUSSELS JAZZ
do 14/05 - In The Pines (16+)