Stokman en Vos

Stokman en Vos

Zoen van toen

€ 15 • 14 • 12 • 7

Populair klassiek en klassiekers uit het populaire repertoire, een must voor jong en oud!

Het was een beetje voor de grap dat Liesbeth Devos en Astrid Stockmans op een terrasje tweestemmig Als een leeuw in een kooi van Willy Sommers begonnen te zingen. Maar omdat het zo goed klonk, besloten ze iets met hun ‘vondst’ te doen. 

In Zoen van toen hebben Stokman & Vos een glasheldere missie: jou verblijden met pareltjes uit ons muzikaal cultureel erfgoed. De twee allercharmantste sopranen delen hun plezier om samen te zingen graag in deze kus van vandaag, gekruid met heimwee naar vroeger. Speciaal voor jou duiken ze in de mooiste melodieën uit het klassieke en lichte repertoire. Samen met Stijn Bettens op de accordeon trakteren ze je op hun favoriete meezingers. Zing mee met Bobbejaan Schoepens De lichtjes van de Schelde, droom weg bij het beroemde Bloemenduet uit de opera Lakmé van Léo Delibes en waan je even in de zevende hemel met Schuberts Ave Maria

De troubadour trekt rond met grote en kleine verhalen. De klassieke liedcomponist verklankt diepmenselijke emoties. Het levenslied barst van vreugde en verdriet. Stokman en Vos doorkruisen die werelden moeiteloos, over de grenzen van stijlen en tijden heen. 

Zoen Van Toen is een gevarieerd liedjesprogramma met klasse waar je gegarandeerd vrolijk van wordt.

 

 

Lees over Zoen van Toen

in Gazet van Antwerpen

in de stadskrant van Leuven

 

 

 

 

 

 

 

Praktisch

Wanneer

do 28 maart - 15u00

Waar

CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Met: Astrid Stockman (sopraan), Liesbeth Devos (sopraan), Stijn Bettens (accordeon)

In samenwerking met

Seniorenraad Beveren

Links

www.stokmanenvos.be

STOKMAN EN VOS facebookpagina