Douglas Firs

Douglas Firs

Heart of a Mother

18 | 17 | 15 | 10 EUR

Om toegang te krijgen tot dit concert, moet u een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen.
Meer info daaromtrent vindt u hierhier.

 

Vorig jaar was een emotionele rollercoaster voor Gertjan Van Hellemont aka Douglas Firs. Het begon allemaal in één absurde week, waarin een dokter hem het heugelijke nieuws meedeelde dat hij vader zou worden, maar een andere arts het vreselijke nieuws dat zijn moeder ongeneeslijk ziek was en nog hooguit een paar weken te leven had. Ongeveer een maand na zijn moeder stierf ook Gertjans grootmoeder, aan de gevolgen van Covid-19.

Heen en weer geslingerd tussen verdriet over zijn moeder en grootmoeder aan de ene kant en de blijdschap en opwinding over zijn nakende vaderschap aan de andere, trok Gertjan naar zijn zolderstudio en begon te schrijven aan wat Heart of a Mother zou worden, het nieuwe Douglas Firs album.

"Van zo’n hoog niveau dat je niet anders kan dan smelten voor zoveel schoonheid."

daMusic

"Van Hellemont schuwt relativering niet, maar puurt uit het leed vooral veel kracht. Een album dat pijn pareert met pracht."

De Standaard

 

 

SUPPORT: Rosa Butsi

Met haar warme stem en zichzelf begeleidend op gitaar zorgt Rosa Butsi, het muzikale alter ego van Roos Denayer, voor een oorstrelende mix van jazz en singer-songwriter.

"Sommige mensen hebben niet veel tierlantijntjes nodig om een punt te maken; Rosa Butsi is zo iemand."

Dansende Beren

 

"Ze ontpopt zichzelf tot een groots entertainer op een warme, openhartige, charismatische wijze, helemaal alleen. Sjiek."

Musiczine
 

 

Praktisch

Wanneer

vr 12 november - 20u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Met Gertjan Van Hellemont (zang, gitaar, keys), Jasper Hautekiet valt in voor Simon Casier (bas, keys), Sem Van Hellemont (keys, zang), Laurens Billiet (drums)

Support

Rosa Butsi

Links

www.douglasfirs.be

MEER TIPS

The Breath (GB)
za 27|11
Annelies Van Dinter &...
do 3|02 - Patti Smith: My Heart Still Hums
Sam Amidon (US)
vr 18|02
Dylan 80
za 30|04