GEANNULEERD: ISBELLS

GEANNULEERD: ISBELLS

Sosei

16 │ 15 │ 13 │ 8 EUR

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, wordt deze vertoning geannuleerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling, dan zal Ter Vesten met jou contact opnemen over de volgende stappen. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

Gaëtan Vandewoude had even geen nood aan muziek. Hij schreef niet, omdat aanhoudende twijfels hem verlamden. Tot hij het nummer One Cause maakte en de creatieve trein opnieuw was vertrokken. De uiteindelijke eindbestemming heet Sosei, de vijfde plaat van Isbells. Sosei is een verzameling verhalen. Over verdriet en hoop, over zijn overleden vader, over leven en dood, over een brand die hem bijna het leven heeft gekost en over herwonnen levensvreugde.

Isbells klinkt warmer en rijker dan ooit, met de toevoeging van synths, computerelementen en prominente, bijna tribale drums. Hoewel de groep met Sosei andere muzikale oorden verkent, blijft de sfeer die de Belgische band schept evenwel herkenbaar. Evenals de hoop die in de muziek schuilt.

"Isbells ligt niet langer aan het infuus en is aan een spannend nieuw leven begonnen. Enige hoera-kreten zijn daarbij zeker niet misplaatst." (Knack Focus)

 

Praktisch

Wanneer

do 23 april - 20u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

meer info

credits

Met: Chantal Acda (zang, keys), Gianni Marzo (zang, gitaar, omnichord), Christophe Vandewoude (gitaar, drums, percussie), Gaëtan Vandewoude (zang, bas, gitaar, piano, drums, percussie, bugel, the maschine, kalimba), Gerd Van Mulders (bas, gitaar, percussie, bugel, the maschine, kalimba)

links

www.isbells.be

Fotograaf: Isabel Nabuurs

MEER TIPS

TINY LEGS TIM
do 09/01 - Elsewhere Bound