Irish Mythen (IE/CA)

Irish Mythen (IE/CA)

Littles Bones

16 | 15 | 8 EUR

UPDATE 07/09/2020:
Vanwege de COVID-19-pandemie wordt de tournee van Irish Mythen geannuleerd. Tickethouders worden via mail op de hoogte gebracht.

 

Irish Mythen (Solo Artist of the Year - Canadian Folk Music Awards 2020) is geboren in Ierland en woont nu in Charlottetown Prince Edward Island, Canada. Met inmiddels twee ep’s en drie albums op haar naam toerde ze al over de hele wereld en deelde ze het podium met o.a. Rod Stewart, Gordon Lightfoot en Melissa Etheridge.

Haar laatste release Little Bones kreeg wereldwijd erkenning, met inbegrip van een JUNO-nominatie 2020 voor Contemporary Roots Album of the Year. Haar voorgaande album Irish Mythen werd bekroond met talloze prijzen en nominaties. Recensies in Australian Guitar Magazine, Rollingstone en een overvloed aan andere gedrukte en online media over de hele wereld hebben Irish stevig op de kaart van de “must-see artists” gezet.

Irish Mythens liveoptredens zijn rauw, emotioneel, bij momenten zelfs grappig en vertonen een zeldzame band met haar publiek. Je moet het gezien én gehoord hebben om het te geloven!

"Irish Mythen is an award-winning folk powerhouse. (...) Mythen impresses with the passion and intensity of her singing."

BMA Magazine

 

Praktisch

Wanneer

do 8 oktober - 20u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Met Irish Mythen (zang, gitaar)

In samenwerking met

Toernee Mondial

Links

www.irishmythen.com
www.toerneemondial.be

 

MEER TIPS

Sam Amidon (US)
za 30|01 - Geannuleerd
Dylan 80
do 27|05 - Geannuleerd