Matt Watts (US/BE)

Matt Watts (US/BE)

How Different It Was When You Were There

€ 14 • 13 • 11 • 6

Matt Watts (1987) werd geboren in Philadelphia in de VS. Hij nam op z'n 15de zijn eerste songs op aan de oevers van de Missouri-rivier in Montana en tourde als jeugdige troubadour uitgebreid in de North West van de VS.

Sinds zijn aankomst in Antwerpen is hij uitgegroeid tot een volwaardige singer-songwriter die diepgaand respect voor de folktraditie bundelt met eigentijdse invloeden. Hij wist zich ook te omringen met de crème de la crème van de Belgische muziekscene.

“Watts, aangespoeld in België, zingt zijn persoonlijke, poëtische teksten met een hoge, fluisterende stem die meteen aan Nick Drake doet denken.” (De Standaard)

"Gevoelige songwriter, bijzondere verhalenverteller.. Introvert, donker, meer country, minder Nick Drake." (OOR)

"Dit album is er voor de liefhebbers van mooi, rustige luisterliedjes die passen in de traditie van een jonge Bob Dylan of Nick Drake.."
4/5 ****(Het Nieuwsblad)

“Matt Watts brengt op dit album vol sterke songs een soort melancholische en intimistische folkrock die uit de sixties of seventies had kunnen dateren. Denk aan Donovan, Nick Drake, de jonge Bob Dylan of zelfs Neil Young.” (Darkentries)

 

 

 

Praktisch

Wanneer

do 11 januari - 20u00

Waar

CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Met: Matt Watts, Nicolas Rombouts (ex-Dez Mona), Geert Hellings (Stanton, Guido Belcanto), Maarten Moesen (Admiral Freebee, Bony King)

links

http://vi.be/mattwatts