Refugees for Refugees (SY/IQ/PK/AF)

Refugees for Refugees (SY/IQ/PK/AF)

Amina

€ 15 • 14 • 12 • 7

Het ensemble Refugees for Refugees neemt je mee op een muzikale reis langs de Zijderoute, met topmuzikanten uit Syrië, Irak, Afghanistan, Pakistan en Tibet, die als vluchteling in België terechtkwamen

Hun liederen vertellen het verhaal van hun land van oorsprong en de weg die ze aflegden. Door bruggen te slaan tussen muzikanten uit verschillende tradities ontstaat er een rijk en innovatief geluid, en willen ze het Europese publiek laten kennismaken met de rijke muzikale tradities van hun landen van oorsprong.

Na de release van hun eerste album (in 2016 door Transglobal World Music Chart verkozen tot beste wereldmuziekalbum) en concerten in binnen- als buitenland stellen de tien muzikanten nu hun nieuwe album Amina voor.

 

"Met een verfijnd instrumentarium van snaren, rieten en percussie, en de stemmen van Aren Dolma en Fakhr Madallal, vertolkt het negenkoppige gezelschap verdriet en hoop, folklore en kunst, eigentijdse reflectie en nostalgische herinnering." (De Standaard)

 

 

Praktisch

Wanneer

do 16 mei - 20u00

Waar

CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Met: Tammam Al Ramadan, Aman Yusufi, Tarek Al Sayed, Fakher Madallal, Asad Qizilibash, Souhad Najem, Dolma Renqingi, Kelsang Hula, Simon Leleux, Tristan Driessens

Wereldmenu

Kerrie-linzensoep + stoofvlees met sinaas, appel en rijst
(€ 16 voor hapje + hoofdgerecht)
Om 18u30 in CultuurCafé
Reserveer hier uw tickets of via de ticketbalie

MEER TIPS

Dizzy Mandjeku & ...
vr 07/06 - Palenque à Maton
Refugees foto's