Tutu Puoane & Rebirth::Collective

Tutu Puoane & Rebirth::Collective

It Might As Well Be Swing

18 | 17 | 10 EUR

Omwille van de maatregelen ter afremming van de verspreiding van het covid-19-virus, dienden we deze voorstelling jammer genoeg - doch met alle begrip - te annuleren.

Denk aan Frank Sinatra, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Sarah Vaughan. Legendarische artiesten die hun stem tot instrument verhieven. Die zich niet louter lieten begeleiden door hun band, maar er in volwaardige dialoog mee gingen en die het Great American Songbook de geschiedenis in zongen.

Tutu Puoane gaat aan de slag met het repertoire van de grote ‘crooners’, in samenwerking met Rebirth::Collective - een achtkoppig orkest dat de klank van een heuse bigband combineert met de beweeglijkheid van een kleiner ensemble en waarvan de leden allen topmuzikanten zijn die hun sporen verdien(d)en bij o.a. Clouseau, Daan, Bart Peeters, Flat Earth Society, André Brasseur, Jef Neve en Brussels Jazz Orchestra.

Eigen arrangementen van bekende croonerhits en Tutu’s fantastische stem en Afrikaanse muzikale achtergrond zorgen voor een unieke en eigentijdse kijk op de vocale en bigbandtraditie van weleer en voor vuurwerk op het podium.

Praktisch

Wanneer

vr 5 maart - 20u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Met Tutu Puoane (zang), Rebirth::Collective: Jo Hermans (trompet, bugel), Carlo Nardozza (trompet, bugel), Bruno Vansina (altsax), Wietse Meys (tenorsax), Joppe Bestevaar (baritonsax), Dree Peremans (trombone, arrangementen en composities), Ewout Pierreux (piano), Jos Machtel (contrabas), Toni Vitacolonna (drums)

Links

www.tutupuoanemusic.com

MEER TIPS

Zonzo Compagnie
di 10|11 - Geannuleerd
Sophia Ammann plays Leonard...
wo 25|11
Ottla
vr 04|12 - Geannuleerd
Dylan 80
do 27|05 - Onder voorbehoud