WÖR + Trio Dhoore

WÖR + Trio Dhoore

Flemish Folk Caravan

€ 14 • 13 • 11 • 6

Beide groepen komen uit eigen land, zijn jong, bulken van het talent en laten de geitenwollen sokken thuis. Wereldwijd veroveren ze het hart van menig folkfanaat met het imago van een stoere rockband waarin drummer en bassist overbodig zijn.

Trio Dhoore

De drie broers Dhoore staan garant voor stomende folkmuziek. Na tournees in Europa en Canada, een bekroning van de twee meest recente albums door het toonaangevende Engelse tijdschrijft fRoots en een open deur naar het Verenigd Koningkrijk wordt het tijd om ook de Belgische achterban te bedienen. Traditionele Vlaamse folk en eigen werk verstrengeld tot een energiek concept waarvan je op het puntje van je stoel gaat zitten.

Wör: Back to the 1780's

WÖR pompt nieuwe energie in 18e-eeuwse melodieën met een groove die aanstekelijk werkt. De melodie is de leidraad van het arrangement waar diverse saxen, viool, doedelzak, accordeon en gitaar overheen buitelen, springen en dartelen. Energiek, fris en buitengewoon levendig. Goed onthaalde showcases in de VS en het VK katapulteren de band naar festivals met wereldaanzien. 

"Wör's album is brilliant. It's very exciting to hear a young band reinterpreting old manuscripts in a refreshing and new way"  (BBC Radio 2)

www.radio1.be/trio-dhoore-als-je-het-buitenland-wil-spelen-identiteit-belangrijk

 

 

Praktisch

Wanneer

do 1 februari - 20u00

Waar

CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Met: Koen Dhoore, Hartwin Dhoore, Ward Dhoore

Met: Fabio Di Meo, Bert Ruymbeek, Jeroen Goegebuer, Pieterjan Van Kerckhoven, Jonas Scheys 

Links

www.triodhoore.com
www.wearewor.com