START TICKETVERKOOP SEIZOEN 2022-2023: ZATERDAG 27 AUGUSTUS VANAF 10 UUR 

Dit jaar starten de abonnementenverkoop en de verkoop van losse tickets op hetzelfde moment.

 Abonnement 2022-2023

Vanaf 27 augustus koop je online een abonnement én losse tickets op hetzelfde moment.

Met een abonnement  geniet je vanaf vijf voorstellingen van het reductietarief. Je ontvangt daarbij ook een tegoedbon voor een gratis voorstelling.

Wie 26 jaar of jonger is, krijgt een extra korting van 5 euro op het abonnementstarief. Vanaf een abonnement van 5 voorstellingen geldt ook hier dat je een bon voor een gratis voorstelling ontvangt. Ook voor losse tickets geldt dit reductietarief. Als je merkt dat je doorheen het jaar meer dan 5 voorstellingen hebt gekocht, dan neem je best contact op met de ticketbalie voor de tegoedbon voor een gratis voorstelling.

Voor meer info over het reserveren van abonnementen: raadpleeg de andere info op www.tervesten.be of neem contact op met de balie. 

Voordelen?

U wordt abonnee van Ter Vesten als u in één keer voor minstens 5 verschillende abonneevoorstellingen een ticket reserveert.

Als abonnee geniet u verschillende voordelen:

 • U geniet van het meest gunstige prijstarief (3 euro korting op de standaardprijs per voorstelling), ook voor losse tickets die u in de loop van het seizoen bovenop uw abonnement zou aankopen. Jongeren tot en met 26 jaar genieten zelfs 5 euro korting op het abonnementstarief (met een minimumprijs van 7 euro per ticket).

Online tickets en abonnement(en) reserveren

Ter Vesten werkt in het seizoen 2022-2023 met hetzelfde online ticketsysteem als het afgelopen seizoen. Dit systeem laat toe om van thuis uit, via de website www.tervesten.be uw abonnement(en) te reserveren, uw zitplaatsen te kiezen en – indien u dit wenst – onmiddellijk te betalen.

U kan ook voor familie, vrienden of kennissen reserveren vermits u per reservatie tot 6 abonnementen tegelijk kan kopen. Om online één of meerdere abonnementen en losse tickets te reserveren hebt u een computer (of tablet of smartphone) met internetverbinding en een e-mailadres nodig.

Het werkt eenvoudig. Surf naar www.tervesten.be en klik op ‘ABONNEMENTEN’ indien u een abonnement wenst (ongeacht het aantal voorstellingen) of 'KOOP TICKETS' indien u minder dan 5 voorstellingen selecteert. Het systeem leidt u eenvoudig en snel door de procedure. Na afloop krijgt u een bevestigingsmail met alle informatie.

Wie online betaalt en kiest voor print-at-home (1 per pagina of 4 per pagina), kan in principe zijn tickets op zijn smartphone bewaren. Afdrukken kan maar hoeft niet. Wie verkiest om via overschrijving of aan de balie te betalen, ontvangt een bevestigingsmail met daarin alle nodige informatie.

Belangrijk voor rolstoelgebruikers: plaatsen voor rolstoelgebruikers kunnen NIET online worden gereserveerd. Rolstoelgebruikers nemen best telefonisch of via e-mail contact op met de balie van Ter Vesten.

Andere manieren om uw tickets en abonnement(en) te reserveren

Beschikt u niet over een PC noch over een e-mailadres? Dan hebt u 3 mogelijkheden:

 • Reserveer via derden: vraag aan familieleden of vrienden met een PC en e-mailadres om tickets of een abonnement voor u te reserveren. 
 • Reserveer via de balie: op 27 augustus 2022 kan u aan de balie van Ter Vesten terecht van 10 tot 12 uur. Houd wel rekening met mogelijke wachtrijen! Vanaf 29 augustus kan u aan de balie terecht tijdens de openingsuren.
 • Extra open! De balie is op maandagnamiddag 29 augustus extra open tussen 13.30 en 16 uur.
 • Reserveer telefonischtelefonisch reserveren is NIET mogelijk op 27 augustus 2022. Dit kan wel vanaf maandag 29 augustus tijdens de openingsuren op 03 750 10 00.

Voordelen van online reserveren

 • Online reserveren kan u 24 op 24, 7 op 7.
 • U hoeft niet naar de balie van Ter Vesten te komen. U regelt alles gemakkelijk van thuis uit
 • U selecteert zelf uw zitplaats (bij voorstellingen met genummerde plaatsen), betaalt online en ontvangt uw tickets.
 • U hoeft uw tickets niet af te drukken omdat wij ze kunnen inscannen vanop uw smartphone.

Wenst u liever via overschrijving of aan de balie te betalen? Of ontvangt u uw tickets liever via de post? Dit kan u eveneens allemaal bij uw online reservatie aangeven.

Wat hebt u nodig?

Noodzakelijk: een computer (of tablet) met internetverbinding en een e-mailadres.
Optioneel

 • indien u uw bestelling meteen wenst te betalen: betaalkaart (Visa of Mastercard) of gewone bankkaart en kaartlezer.
 • wie zijn tickets onmiddellijk wenst af te printen: een printer.

Wie kan zijn/haar tickets NIET online reserveren?

 • Rolstoelgebruikers: plaatsen voor rolstoelgebruikers kunnen niet online worden gereserveerd. Rolstoelgebruikers nemen best telefonisch of via e-mail contact op met de balie van Ter Vesten.
 • Groepen 8+: groepen bestaande uit meer dan 8 personen kunnen alleen telefonisch of via e-mail aan de balie van Ter Vesten reserveren.

Wie kan zijn/haar tickets wel online reserveren maar niet altijd online betalen?

Houders van een UiTpas met kansentarief en al wie met speciale betaalmiddelen wenst te betalen (Cultuurcheques, Geschenkbon Beveren…) kunnen probleemloos online reserveren maar moeten voor het betalen naar de balie van Ter Vesten komen. Alle informatie hierover vindt u in de hieronder vermelde handleiding.

Alle praktische info

Nog vragen? Neem dan contact op met de balie van Ter Vesten.

Enkele handige tips voor het online reserveren!

 • Noteer vooraf de datum en de naam van de artiest of groep waarvoor u één of meerdere tickets wenst aan te kopen. De voorstellingen worden online immers niet per genre maar in chronologische volgorde vermeld. Aan de hand van de datum en de naam vindt u de gewenste voorstelling(en) gemakkelijk terug.
 • Bent u reeds abonnee van Ter Vesten? Houd dan uw ‘individuele abonnementscode’ bij de hand. Met deze code kan u tickets voor bijkomende voorstellingen aankopen aan voordelig abonnementstarief.
 • Bent u abonnee van Ter Vesten en wenst u gebruik te maken van uw tegoedbon voor 1 gratis voorstelling? Houd dan uw ‘gratis voorstelling bij abonnement’-ticket met unieke code bij de hand. Met deze code kan u een gratis ticket voor een voorstelling reserveren. Let wel: het reserveren van een ‘gratis voorstelling bij abonnement’ kan pas vanaf 20 september 2022 en is enkel van toepassing op voorstellingen waarvan de standaardprijs maximum 19 euro bedraagt. De tegoedbon is niet geldig voor Pop&Top-voorstellingen en sommige projecten. Het aantal gratis plaatsen per voorstelling is beperkt, snel reageren is dus de boodschap!