Pantalone

Pantalone

Hemelsblauw (6M - 5J)

€ 9 • 7

muziektheater

Bach, Beethoven en Brahms voor de allerkleinsten.
Is klassiek slaapverwekkend? De componisten worden getest door baby's en peuters. 

Klassieke componisten zijn gefascineerd door de nacht, de slaap, de rust. Slaap is levensnoodzakelijk. In Hemelsblauw koppelt Pantalone klassieke muziek aan het slaapritueel van baby's, peuters en kleuters. Klassiek is niet slaapverwekkend, integendeel, klassiek is opwekkend, emotioneel en inspirerend en zorgt voor een flinke portie dromen!

In dit theatraal concert krijgen jonge gezinnen en kleuters de kans om Bach, Beethoven, Brahms en vele andere componisten te beleven in een spannende ontmoeting met 3 muzikanten, 2 zandmannen en vele objecten. De hemelse muziek brengt jong en oud naar een veilige haven van rust of, wie weet, naar de zevende hemel.

“Genoeg toeters en bellen om baby's en peuters 45 minuten lang te boeien. En ook muzikaal was de afwisseling van dromerige passages met snellere stukken afgestemd op de concentratieboog van kleintjes.” (De Standaard)

 

Praktisch

Wanneer

za 16 september - 15u00
za 16 september - 17u00

Waar

CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Van & met: Katrien De Bièvre (viool), Paul Stavridis & Karel Steylaerts (cello), Ilse Stroobant (piano) / concept & muzikale leiding: Filip Bral / scenische realisatie: Heike Kossmann

Links

www.pantalone.be

MEER TIPS

Laros & De Jong
zo 15/10 - Roeptoeters ...
Theater Propop
zo 15/04 - Kijk
De Zingende Harp
zo 18/02 - De Nacht Wacht