Programma seizoen 2016-2017 & alle praktische informatie

Het volledige programma voor het nieuwe seizoen 2016-2017 vindt u hier.

Het formulier Info abonnementen 2016-2017 bevat een handig overzicht van alle abonneevoorstellingen. Dit zijn alle voorstellingen met uitzondering van de familie- en filmvoorstellingen, de tentoonstellingen, de vormingscursussen en sommige projecten.

Wie de afgelopen twee seizoenen zelf een ticket kocht in Ter Vesten ontvangt begin juni de nieuwe seizoensbrochure gratis in de bus. Wenst u graag een extra exemplaar? Vraag dit dan aan via tickets [dot] tervesten [at] beveren [dot] be (de balie).   

De abonnementenverkoop start op zaterdag 11 juni 2016 om 10u. U kan dit seizoen uiteraard opnieuw online reserveren via www.tervesten.be. Alle praktische informatie over de abonnementenverkoop en het online reserveren vindt u hier.

Aan het eigenlijke abonnementensysteem verandert niets. De extra korting voor jongeren tot en met 26 jaar die vorig seizoen werd ingevoerd, blijft wegens succes behouden. De korting bedraagt 8 euro op de standaardprijs (met een minimum van 5 euro per ticket) en geldt zowel voor abonnementen als losse tickets. Door de WACCO-centra werd wel besloten om vanaf seizoen 2016-2017 geen WACCOBONS meer uit te reiken aan abonnees.

De losse ticketverkoop en de verkoop van tickets voor de familie- en filmvoorstellingen start dit seizoen op woensdag 22 juni 2016 vanaf 8u30.

Hebt u nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact op met tickets [dot] tervesten [at] beveren [dot] be (de balie).