Programma seizoen 2017-2018 & alle praktische informatie

Het volledige programma voor het nieuwe seizoen 2017-2018 vindt u hier.

Het formulier Info abonnementen 2017-2018 bevat een handig overzicht van alle abonneevoorstellingen. Dit zijn alle voorstellingen met uitzondering van de familie- en filmvoorstellingen, de tentoonstellingen, de vormingscursussen en sommige projecten.

Wie de afgelopen twee seizoenen zelf een ticket kocht in Ter Vesten ontvangt begin juni de nieuwe seizoensbrochure gratis in de bus. Wenst u graag een extra exemplaar? Vraag dit dan aan via tickets [dot] tervesten [at] beveren [dot] be (de balie).

De programmatoren stellen het programma uitgebreid aan u voor op dinsdag 6 juni om 20u tijdens Open Huis. Toegang is gratis maar u tickets [dot] tervesten [at] beveren [dot] be (subject: Open%20Huis%206%20juni%202017) (reserveert) best wel uw plaatsen vooraf. 

De abonnementenverkoop start op zaterdag 10 juni 2017 om 10u. U kan dit seizoen uiteraard opnieuw online reserveren via www.tervesten.be. Alle praktische informatie over de abonnementenverkoop en het online reserveren vindt u hier.

Aan het eigenlijke abonnementensysteem verandert niets. De extra korting voor jongeren tot en met 26 jaar blijft wegens succes behouden. De korting bedraagt 8 euro op de standaardprijs (met een minimum van 5 euro per ticket) en geldt zowel voor abonnementen als losse tickets.

De losse ticketverkoop en de verkoop van tickets voor de familie- en filmvoorstellingen start dit seizoen op woensdag 21 juni 2017 vanaf 8u30.

Hebt u nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact op met tickets [dot] tervesten [at] beveren [dot] be (de balie).