Scholen

Seizoen 2019-2020.

Geldig reserveren kan enkel door middel van het reservatieformulier. Je bezorgt ons het formulier volledig ingevuld terug, ofwel persoonlijk, ofwel via post of mail. Reserveren kan vanaf 11 juni 2019 om 8 uur voor de Beverse scholen die aanwezig waren op het scholenoverleg en vanaf maandag 17 juni 2019 om 8 uur voor alle andere scholen.
Ter Vesten bekijkt of we je aanvraag kunnen honoreren en indien dat het geval is, bezorgen wij het bevestigingsformulier begin september aan de directie van de school.

Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw voorkeurdagen. Wij proberen iedere school één of meerdere ‘eerste keuzes’ te bezorgen. In elk geval worden alle scholen op dezelfde manier behandeld: het moment van de inschrijving is bepalend. In alle voorstellingen wordt getracht om leerlingen van dezelfde leeftijd te groeperen. Ter Vesten selecteerde vooraf een aantal voorstellingen per doelgroep en per graad. De aangegeven doelgroep krijgt de voorkeur. Indien de voorstelling niet is volgeboekt, wordt ze ook opengesteld voor een bredere leeftijdsgroep, steeds volgens de aanwijzingen van het gezelschap. Wens je een bredere leeftijdsgroep in te schrijven, laat het ons dan weten. In sommige gevallen hebben we ook een succesoptie achter de hand.

Prijzen

  • kleuters en lager onderwijs: € 4 per leerling
  • secundair onderwijs: € 6 per leerling
  • workshops als omkadering: € 1 per leerling
  • films: € 2 per leerling
  • RASA of educatieve tentoonstellingen met workshop: € 4 per leerling
  • andere tentoonstellingen: gratis
  • begeleid bezoek in tentoonstelling: € 50 / 27,50 
  • leerkrachten en andere begeleiders: gratis

Betaling

Betaling gebeurt per overschrijving na de voorstelling en nadat de school een factuur van Ter Vesten heeft ontvangen.

Annulering

Zodra de scholen het bevestigingsformulier hebben ontvangen, is kosteloos annuleren niet meer mogelijk. De scholen ontvangen de bevestiging tijdens de eerste week van september. Bij annulering tot 30 kalenderdagen voor de voorstelling wordt 50% aangerekend, tenzij de school zelf voor vervanging zorgt. Wanneer de annulering binnen de 30 dagen voor de voorstelling plaatsvindt, zullen wij het volledige bedrag aanrekenen.
Bij de reserveringsaanvraag geef je een raming van het aantal leerlingen op voor het volgende schooljaar. Deze raming kan kosteloos worden bijgestuurd tot 30 september. Na 30 september aanvaarden wij nog slechts een afwijking voor verantwoorde afwezigheid.

 

Het volledige reglement vind je in de schoolbrochure.

 

Bekijk schoolvoorstellingen

reservatieformulier word

reservatieformulier pdf

 

evaluatieformulier online

download schoolbrochure

 

 

Versterk kunst en cultuur op school: zoek cultuurpartners, vraag projectsubsidies aan of neem gratis de bus naar een culturele bestemming. http://www.cultuurkuur.be