Anna's Steen

Anna's Steen

Olifant en Krokodil

5 EUR

muziektheater

Naar aanleiding van de maatregelen die op 27 oktober getroffen werden door de Vlaamse regering, dienden we deze voorstelling jammer genoeg - doch met alle begrip - te annuleren.

Een fantasierijke en vrolijke muziektheatervoorstelling waarin Bart Embrechts en zijn muzikanten de grappige verhalen van Max Velthuijs vertellen voor iedereen vanaf 5 jaar.

Met de fantastische verhalen van ‘Olifant en Krokodil’ nemen we je mee in de wonderlijke wereld van meesterverteller en tekenaar Max Velthuijs, een wereld waar het goed vertoeven is: gezellig, eenvoudig, nostalgisch. Allerlei schemerlampen staan in de zaal aan de rand van de stoelenrijen, het suggereert de huislijke sfeer waarin de voorstelling wil baden. En zelfs al is het conflict soms groot, op het eind komt altijd alles weer goed.  

Over sluwe Krokodil die denkt vriendelijke Olifant een hak te zetten.
Over handige Krokodil die voor kunstminnende Olifant een meesterwerk maakt.
Over luidruchtige Krokodil die met zijn buurman Olifant in de muziek gaat.
Over samen thee drinken, samen verwonderd zijn én vooral samen muziek maken!

 “Olifant en Krokodil charmeert door zijn eenvoud, door zijn verbeeldend vertellen, door zijn bewegingsspel op de muzikaal uitgezette lijnen. Geen tierelantijntjes, geen levensgrote decorstukken en meubels, gewoon een minimum aan attributen, om zo de fantasie van de jonge kijkers te stimuleren”
(Tuur Devens-Theatermaggezien)

 

 

regie & spel: Bart Embrechts | muzikanten: Jan Blieck & Bart Van Aken | kledij: Miep Embrechts | animatiebeelden: Clara Hermans | techniek: David Wellens of Lorelinde Hoet | bewegingsadvies: Goele Van Dijck | productieleiding & advies: An Lombaerts

Praktisch

Wanneer

ma 29 & di 30|03 - geannuleerd
ma 29 maart - 10u00
ma 29 maart - 14u00
di 30 maart - 09u15
di 30 maart - 11u00
di 30 maart - 14u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

meer info

voor 3de kleuterklas & 1 | 2 leerjaar

publieksmaximum: 200
duur: 50 minuten

downloads

lesmap Olifant en Krokodil

www.annassteen.com