Kip met Kop i.s.m. Pieter De Decker

Kip met Kop i.s.m. Pieter De Decker

Grasland

5 EUR

Naar aanleiding van de maatregelen die op 27 oktober getroffen werden door de Vlaamse regering, dienden we deze voorstelling jammer genoeg - doch met alle begrip - te annuleren.

Theater voor, soms tussen en samen met peuters en kleuters.

Elke avond van de lente speelden de eekhoorns een deuntje. De wind danste op de zoete klanken door Grasland en overal kropen de dieren uit hun hol. De lieveheersbeestjes trokken hun kleurigste jasje aan en walsten de stippen van hun lijf.

Geruggesteund door sprookjesachtige illustraties van grafisch kunstenaar Pieter De Decker, neemt acteur Wim Van de Velde de peutertjes mee naar Grasland, een wereld vol lieve krioelende beestjes en verhalen. Tussen sferige paddenstoellampjes en kleurrijke bloemen, neemt Wim foto’s van miertjes op zoek naar vrienden, een schildpad op weg naar school en een olifant met geschenk voor de jarige beer. We nemen ook een kijkje onder het gras en ontdekken de slaapkamer van kleine egel en de keuken van mevrouw Beer.

We loeren in het koffertje van de schildpad, we snuffelen aan de bloempjes, grabbelen naar de nootjes van de eekhoorn, kietelen de olifant op zijn rug en luisteren naar het gesnurk van kleine egel. We ruiken aan de kruiden van mevrouw beer en dansen samen met de lieveheersbeestjes de stippen van ons lijf!
 

Grasland is een scène-op-scène-voorstelling.
 

verhalenverteller: Wim Van de Velde | auteur: Pieter De Decker (illustraties) & Saartje De Decker (tekstsuggestie)
Projectboek ‘Grasland’ met originele illustraties en tekst te verkrijgen via www.pieterdedecker.com/grasland

 

Praktisch

Wanneer

ma 07|12 & di 08|12 geannuleerd
ma 7 december - 11u00
ma 7 december - 14u00
di 8 december - 10u00
di 8 december - 14u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

meer info

voor peuters & 1 | 2 | 3 kleuterklas

publieksmaximum: 75
(1 begeleider per 10 kinderen)
duur: 40 minuten

downloads

www.kipmetkop.be