Theater FroeFroe | Anastassya Savitsky

Theater FroeFroe | Anastassya Savitsky

Stellar Boem

5 EUR

In to space dansvoorstelling

 

“We kwamen helemaal hierheen om de maan te verkennen, maar het belangrijkste is dat we de Aarde ontdekten.” (Apollo 8-astronaut William Anders)

Stellar Boem is een ontdekkingsreis door de ruimte, een dansante fantasie over leven op een vreemde planeet, maar ook over het leven in het algemeen. Het is een woordeloze dansvoorstelling, een rêverie die begint met mensachtige creaturen die de planeet Aarde moeten ontvluchten op zoek naar een bewoonbare planeet.
De ruimtevaarders vechten tegen de zwaartekracht, ontdekken fonkelende planeten en ontmoeten allerlei vreemde wezens.

Danstheater meets science-fiction.

Na succesvolle samenwerkingen met Theater FroeFroe (Josette), MartHa!tentatief (Dinska Bronska) en Dimitri Leue (Kalf!) maakt Anastassya Savitsky haar eerste eigen dansvoorstelling.
Ze vond inspiratie bij Sovjetanimatie uit haar kindertijd om een wereld te creëren waarin de poppen gaan dansen en de dansers pop worden op muziek van de overleden Japanse science-fiction componist Isao Tomita.

 

 

Concept en choreografie: Anastassya Savitsky Performance: Nicolas Vladyslav, Libby Ward, Yorrith De Bakker, Anastassya Savitsky Advies en dramaturgie: Marc Maillard Muziek: Isao Tomita, Dienne Bogaerts, Jonas Vermeulen Kostuums en poppen: Astrid Michaelis en Janneke Hertoghs Lichtontwerp: Elke Verachtert Co-productie met Theater FroeFroe & HETLAB/Krokusfestival

Praktisch

Wanneer

ma 18|10 tot woe 20|10
ma 18 oktober - 14u00
di 19 oktober - 10u00
di 19 oktober - 14u00
wo 20 oktober - 10u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

meer info

voor 2 | 3 | 4 leerjaar

publieksmaximum: 220
duur: 50 minuten

downloads

Lesmap Stellar Boem