Zonzo Compagnie

Zonzo Compagnie

Thelonious

€ 5

Naar aanleiding van de maatregelen die op 27 oktober getroffen werden door de Vlaamse regering, dienden we deze voorstelling jammer genoeg - doch met alle begrip - te annuleren.

Een rollercoaster door het leven en werk van jazzlegende Thelonious Monk.

De ondertussen legendarische voorstelling Mile(s)tones van Zonzo Compagnie toerde de wereld rond. Met Thelonious realiseert het succesvolle gezelschap een vervolg. Opnieuw een voorstelling waarin de muziek en de figuur van een legendarische jazzmuzikant centraal staan. Next up: Thelonious Monk.

De muzikanten van de het gerenommeerde jazztrio De Beren Gieren nemen je mee in de unieke muzikale wereld van de New Yorkse jazzheld. In een indrukwekkend videodecor met beelden van Nele Fack betrekken ze je bij Thelonious’ experimenteerdrang en tonen je telkens weer nieuwe kantjes van deze boeiende muzikant. Benjamin Vandewalle zorgde voor een levendige regie en lokte de muzikanten mee in een hilarische choreografie. 

Spring mee op deze beboptrein met het “Genius of Modern Music” en kruip onder de huid van Thelonious. Bestemming onbekend maar een waanzinnige rit verzekerd!

 

Tijdens Jeugdboekenmaand 2020 staat de hele maand maart in het teken van Kunst, in al zijn vormen. De voorstelling ‘Thelonious’ sluit fantastisch aan bij dit thema.
Een bibliotheekbezoek voor of na de voorstelling? Dat kan. Plan je bezoek bij onze collega’s van de Bib via bibliotheek [at] beveren [dot] be

 

Regie: Benjamin Vandewalle, Drums: Simon Segers, piano: Fulco Ottervanger, bas: Lieven Van Pée, video: Nele Fack/Studio Sandy, technisch ontwerp: Pieter Nys & Steven Bontinck, komstuums: Johanna Trudzinski, techniek: Pat Caers of Hans Rigouts

Een productie van Zonzo Compagnie in coproductie met Handelsbeurs, Krokusfestival, KAAP en De Grote Post. Met de steun van Vlaanderen en het Creative Europe Programme van de Europese Unie.

 

Praktisch

Wanneer

di 10|11 geannuleerd
di 10 november - 14u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

meer info

voor 5 | 6 leerjaar

publieksmaximum: 200
duur: 50 min

downloads

lesmap Thelonious

recensie DeMorgen
recensie De Standaard
recensie Gazet van Antwerpen

www.zonzocompagnie.be