Beeldig Hof ter Saksen 15

Beeldig Hof ter Saksen 15

Nicolas Baeyens, Vaast Colson, Anton Cotteleer, Athar Jaber, Jan Marechal, Nadia Naveau, Denie Put en Bart Van Dijck / currator: Marc Ruyters

gratis

Openluchtbiënale voor beeldende kunst - 15de editie  (zomer 2019)

"Ik stel vast dat we zeer goede kunstenaars hebben, maar dat onze curatoren hetzelfde niveau niet halen. Die zijn te veel met hun eigen netwerk en carrière bezig. Terwijl ze hier ongelooflijk materiaal aangereikt krijgen. Waarom dat dan niet gebruiken?"
(Marc Ruyters in H ART)

Wij vroegen Marc Ruyters, journalist, publicist en stichter van het kunsttijdschrift ‘H ART’ om zelf te tonen wat hij met zeer goede kunstenaars en ongelooflijk materiaal wil realiseren. Hij selecteerde acht kunstenaars om aan deze editie deel te nemen: Nicolas Baeyens, Vaast Colson, Anton Cotteleer, Athar Jaber, Jan Marechal, Nadia Naveau, Denie Put en Bart Van Dijck. 

Op 23 november brachten curator en kunstenaars een bezoek aan het unieke Beverse park. Nu overwegen ze hoe ze deze 15de editie van de openluchttentoonstelling zullen invullen. Het wordt gegarandeerd een topper!

We houden u hier op de hoogte.

Een tip voor jonge bezoekers: hou vanaf 26 mei 2019 deze pagina in de gaten om een schatkaart te downloaden waarmee je de tentoonstelling kan bezoeken.

Een gids reserveren kan ook: de gidsen kunnen de groep zowel over de natuur als over de kunstwerken informeren. De vergoeding voor de gids bedraagt 50 EUR voor 2 uur en 25 EUR per bijkomend uur. Een bezoek kan binnen een tijdsspanne van 2 uur afgewerkt worden, maar bij goed weer is het natuurlijk aangenaam om langer in het park te toeven. Eén gids begeleidt maximaal 25 personen. Voor grote groepen dient u dus twee gidsen of meer aan te vragen. Beverse scholen betalen slechts 55% van de gidsenvergoeding – de rest wordt bijgepast door het gemeentebestuur.

Praktisch

Wanneer

zo 26|05 > zo 29|09

Waar

Park Hof ter Saksen
toegang & parking t.h.v. Zandstraat 167
9120 Beveren

Openingsdagen en -uren

ZOMER 2019

Park en tentoonstelling: alle dagen 8.30 > 20 uur

Tuincafetaria: zon-, feest- en woensdagen 14 > 16 uur

Meer info

Credits

kunstenaars: Nicolas Baeyens, Vaast Colson, Anton Cotteleer, Athar Jaber, Nadia Naveau en Bart Van Dijck

curator: Marc Ruyters

links:

H ART

Nicolas Baeyens

Vaast Colson / Trampoline Gallery

Anton Cotteleer

Athar Jaber

Jan Marechal

Nadia Naveau / Base-Alpha Gallery / wikipedia

Bart Van Dijck