Picknick in Saksen Park

Picknick in Saksen Park

Muzikale Picknick in Beeldig Hof ter Saksen

€ 8 (per picknick pakket)

Smakelijk eten in een kunsttentoonstelling

Op vrijdag 5 juli 2019 ben je vanaf 12 uur welkom op de befaamde Muzikale Picknick in het park Hof ter Saksen. Wie trek heeft in Oxfams wereldkeuken of geen zin heeft om zelf een picknickmand klaar te maken, kan vooraf een picknickpakket (€ 8 per pakket - incl. broodjes, drankbonnetjes en een snackje) reserveren via www.tervesten.be of 03 750 10 00. Wees er snel bij, want het aantal pakketten dat de vrijwilligers van Oxfam Wereldwinkel Beveren kunnen klaarmaken, is beperkt. 

Het tijdstip waarop je eet, kies je zelf tussen 12 en 14 uur. Ter Vesten zorgt voor live muziek en animatie tijdens de maaltijd. 

Na de picknick neemt De Lettervanger de kinderen op sleeptouw en zorgt voor info en versjes bij de tentoonstelling. Een gids is beschikbaar voor wie een meer uitgebreide rondleiding bij de kunstwerken wenst. 

De picknick en lettervanger staan helemaal in het teken van de tentoonstelling Panic in Saksen Park. Deze zomer wordt Hof ter Saksen immers artistiek ingekleurd door de 'ontheemde', 'gestoorde' en/of 'glimlachende' werken van Nicolas Baeyens, Vaast Colson, Anton Cotteleer, Athar Jaber, Jan Marechal, Nadia Naveau, Denie Put en Bart Van Dijck. Deze 8 docenten aan de beeldhouwafdeling van de Antwerpse academie, zijn niet alleen stuk voor stuk bekende kunstenaars, ze vormen ook een hechte vriendengroep. Marc Ruyters, journalist en stichter van het kunsttijdschrift ‘H ART’ is curator. Hij heeft de leiding over de tentoonstelling.

Praktisch

Wanneer

vr 5 juli - 12u00

Waar

Park Hof ter Saksen
parking ter hoogte van Zandstraat 167
9120 Haasdonk

VOOR DE HELE FAMILIE

Park en tentoonstelling

Gratis toegang: 26/05 > 29/09
alle dagen 8.30 > 20 uur

Tuincafetaria: zon-, feest- en woensdagen 14 > 16 uur

Muzikale Picknick

vr 05/07/2019 12 > 14 uur

I.s.m. Oxfam Wereldwinkel Beveren

De lettervanger

05/07 vanaf 14 > 16 uur

Gratis

i.s.m. Gidsenvereniging Beveren

RESERVEREN VERPLICHT

Meer info

TENTOONSTELLING

kunstenaars: Nicolas Baeyens, Vaast Colson, Anton Cotteleer, Athar Jaber, Jan Marechal, Nadia Naveau, Denie Put en Bart Van Dijck

curator: Marc Ruyters

links:

H ART

Nicolas Baeyens

Vaast Colson / Trampoline Gallery

Anton Cotteleer

Athar Jaber

Jan Marechal

Nadia Naveau / Base-Alpha Gallery / wikipedia

Denie Put in H ART

Bart Van Dijck

I.s.m. kunsttijdschrift H ART

MEER TIPS

Panic in Saksen Park
Panic in Saksen Park
Lettervanger
vr 05/07 - in expo HtSaksen