DE ROOVERS

DE ROOVERS

Melancholia - “Ivanov is dood! Leve Ivanov!”

15 │ 14 │ 12 │ 7 EUR

Ivanov is ten einde raad. Zijn zaken gaan slecht en zijn vrouw ligt op sterven. Hij geeft op. Hij isoleert zich, laat zijn vrouw aan haar lot over en brengt de avonden door bij zijn oude vriend Lebjedev, wiens dochter Sasja stapelverliefd wordt op de antiheld. Zou dit meisje hem met haar ontwapenend enthousiasme een uitweg kunnen bieden?

“Ondanks duidelijke successen hebben veel mensen het gevoel dat ze falen. Nooit zijn we mooi en succesvol genoeg, nooit in vergelijking met de ander als concurrent, maar ook met de ander die je zelf bent. Een race tegen je eigen schaduw kan je niet winnen.” (P. Verhaeghe)

de Roovers maken een eigen versie van Tsjechovs klassieker Ivanov. Een vrolijke voorstelling over grote droefenis en de ratrace van de hedendaagse samenleving.

 

 

Praktisch

Wanneer

wo 8 januari - 20u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Van & met: Robby Cleiren, Sara De Bosschere, Luc Nuyens/Günther Lesage, Sofie Sente, Timo Sterckx,  Vincent Van Sande, Jolien Janssens | scenografie: Stef Stessel | kostuums: Pynoo | lichtontwerp & techniek: Bert Vermeulen | productie: de Roovers spelen vzw

Inleiding

Gratis inleiding om 19.30 uur

Links

www.deroovers.be

Fotograaf: Jonas Larsson Folkeson

MEER TIPS

WOODMAN
za 15/02 - 2020 - Lubricant for Life
GEANNULEERD: ZUIDPOOL
vr 03/04 - De aanzegster
GEANNULEERD: LISABOA...
za 18/04 - Hamlet