GEANNULEERD: COMPAGNIE CECILIA

GEANNULEERD: COMPAGNIE CECILIA

De broers Geboers

15 │ 14 │ 12 │ 7 EUR

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, wordt deze vertoning geannuleerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling, dan zal Ter Vesten met jou contact opnemen over de volgende stappen. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

Marnix Geboers komt uit het prison. En ‘t ziet er niet goed uit: zijn vrouw is nu met een andere vent, moeder ligt in ‘t ziekenhuis en zijn jongste broer Ivan, verkleed als vrouw, voelt zich niet goed in zijn vel. Wanneer vader Noël na jaren dan ook nog totaal onverwachts opduikt en de Rus Andreï, de nieuwe vriend van hun ma, zijn intrek neemt in de overbevolkte woonst, slaan bij onze Marnix de stoppen door: ‘t is al ‘doodkloppen’ wat de klok slaat. Gelukkig is er nog de moedige mémé die de boel recht probeert te houden.

Vintage Arne Sierens met kleppers als Sebastien Dewaele, Marijke Pinoy, Tom Ternest, Wouter Bruneel en Sam Bogaerts (ter vervanging van Wim Willaert). Hilarisch, maar ook aandoenlijk. En haast twintig jaar na de eerste opvoering nog razend actueel.

“Sierens zet iets neer dat nog niet gezien is: theater dat op het eerste niveau grappig lijkt en is, maar dat vervolgens dwars door je ziel snijdt en je nog dagen lang achtervolgt.” (De Tijd)

De broers Geboers blijkt zo een degelijk huiskamerdrama dat het ene moment ontroert en het andere moment een haast epische adem blaast.” (De Morgen)​

 

Praktisch

Wanneer

za 2 mei - 20u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Tekst & regie: Arne Sierens | spel: Wouter Bruneel, Sebastien Dewaele, Marijke Pinoy, Tom Ternest, Wim Willaert wordt vervangen door Sam Bogaerts | scenografie: Guido Vrolix | kostuums: Ellen Kromhout | techniek: Saul Mombaerts | fotografie: Kurt Van der Elst

Inleiding

Gratis inleiding om 19.30 uur

Links

www.compagnie-cecilia.be

MEER TIPS

DE ROOVERS
wo 08/01 - Melancholia
GEANNULEERD: ZUIDPOOL
vr 03/04 - De aanzegster
GEANNULEERD: LISABOA...
za 18/04 - Hamlet
GEANNULEERD: TONEELGROEP...
vr 15/05 - Jungfrau