GEANNULEERD - ZUIDPOOL

GEANNULEERD - ZUIDPOOL

De aanzegster

15 │ 14 │ 12 │ 7 EUR

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, wordt deze vertoning geannuleerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling, dan zal Ter Vesten met jou contact opnemen over de volgende stappen. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

In het Westerse theaterrepertoire zijn er nauwelijks vrouwenrollen die moeiteloos naast een Hamlet, Oedipus of Oom Wanja kunnen staan. Reden genoeg voor Zuidpool en auteur Ilja Leonard Pfeijffer om de handen ineen te slaan.

Als slachtoffer van én voorvechtster tegen mannelijke onderdrukking verwerft een beroemde actrice op korte tijd een enorme heldenstatus. Ze wordt wereldwijd een voorbeeld voor andere vrouwen en zet een beweging in gang die in alle gelederen van de samenleving voelbaar is. Tot zij zelf dader blijkt te zijn…

De aanzegster is een hedendaagse tragedie waarin waarheid en fake-waarheid onherkenbaar door elkaar lopen in een strijd die via de media wordt gevoerd. Een strijd waarin beeldvorming krachtiger en fataler is dan feiten.

 

 

Praktisch

Wanneer

vr 3 april - 20u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Met: Sofie Decleir, Robby Cleiren, Koen van Kaam, Stijn Van Opstal, Kenneth Cardon | tekst: Ilja Leonard Pfeijffer | regie: Jorgen Cassier | livemuziek: Els Vandeweyer | kostuumontwerp: Andrea Kränzlin | lichtontwerp: Harry Cole | techniek: Eva Dermul & Wim De Clerck | productie: Zuidpool​ in coproductie met de Roovers

Inleiding

Gratis inleiding om 19.30 uur

Links

www.zuidpool.be

MEER TIPS

DE ROOVERS
wo 08/01 - Melancholia
GEANNULEERD: LISABOA...
za 18/04 - Hamlet
GEANNULEERD: COMPAGNIE CECILIA
za 02/05 - De broers Geboers
GEANNULEERD: TONEELGROEP...
vr 15/05 - Jungfrau