Sachli Gholamalizad & KVS

Sachli Gholamalizad & KVS

(Not) My Paradise

€ 13 • 12 • 10 • 5

Met haar succesvoorstelling A Reason to Talk, rond het migratieverhaal van haar moeder, gooide de Belgisch-Iraanse Sachli Gholamalizad nationaal en internationaal hoge ogen.

In (Not) My Paradise vertelt ze het verhaal van haar grootmoeder en grootvader, eigenaars van een mondaine nachtclub waar diva's en alcohol floreerden.

Oude nonkels dissen maar wat graag grootvaders heldenverhalen op, maar vanuit de kieren van het verleden komt ook zijn donkere kant naar boven, en de verschillen tussen man en vrouw, tussen oost en west, tussen vrijheid en grenzen. De erfenis, een lapje grond aan de Kaspische Zee, verbindt en verdeelt de familie al decennialang.

“In een tijd waarin de generaties onder druk van een dreigende financiële precariteit steeds meer tegenover elkaar komen te staan, is de solidariteit tussen kleindochter en grootmoeder die in (Not) My Paradise centraal staat, ronduit troostrijk te noemen.” (Theaterkrant)

 

Praktisch

Wanneer

wo 8 november - 20u00

Waar

CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Van & met: Sachli Gholamalizad / scenografie: Karel Burssens,  Jeroen Verrecht / geluid & licht: Sebastiaan Van den Branden, Donald Berlanger, Ralf Nonn, Margareta Andersen / productie: KVS

Inleiding

Gratis inleiding om 19u30

Links

www.kvs.be