SKaGeN

SKaGeN

WatchApp #1: Emmi & Leo

12,50 EUR

SKaGeN presenteert met WatchApp #1: Emmi & Leo’ een voyeuristische voorstelling die zich niet afspeelt op een fysieke scène maar op een virtueel podium via de alomtegenwoordige applicatie WhatsApp.

Dit project is een innovatieve manier om in deze bizarre tijden toneel te maken. De virtuele wereld neemt een steeds grotere rol in in het leven van ons allemaal. Het is in deze virtuele wereld dat de twee hoofdpersonages, Emmi en Leo, elkaar ontmoeten. En jij kan stiekem meekijken in hun WhatsAppgesprek.

Twee mensen leren elkaar toevallig kennen via WhatsApp: Emmi probeert haar abonnement op het lifestyle magazine Skagen op te zeggen. Maar ze is dyslectisch, verwisselt twee getallen in het telefoonnummer van plaats, en komt zo terecht bij een zekere Leo. Deze toevallige kennismaking vindt plaats tijdens de coronaquarantaine in België. Jij bent getuige van de ontluikende vriendschap, misschien wel liefde, die zich ontwikkelt doorheen hun WhatsApp-conversaties. Maar de virtuele wereld is de echte niet…

Net zoals bij een toneelstuk is de tijd in deze nieuwe vorm van toneel een zeer belangrijke factor. Te pas en te onpas, vaak overdag, soms 's nachts, stuurt de één de ander een bericht. Jij kijkt stiekem mee. Drie weken lang.
Heerlijk verslavend!

 

 

Praktisch

Wanneer

wo 20 mei - 00u00

Waar

Smartphone
Thuis
Of dicht bij huis

Meer info

Praktisch

Deze voorstelling vangt aan op woensdag 20 mei en zal jou 3 weken in de ban houden.
Meer praktische info volgt na reservatie.

GDPR

Met het kopen van een ticket, sta je toe dat SKaGeN je telefoonnummer toevoegt aan een tijdelijke WhatsAppgroep en je voorstellingsgerelateerde berichten stuurt. Het gezelschap respecteert de GDPR-regels en gaat omzichtig om met je gegevens. Na de voorstelling worden deze gegevens verwijderd uit hun bestanden.

Credits

Van Mathijs F Scheepers en Korneel Hamers | concept Mathijs F Scheepers | tekst Daniel Glattauer en Ulrike Zemme in een bewerking van Mathijs F Scheepers en Korneel Hamers | productie SKaGeN & De Studio | zakelijke leiding & coördinatie Korneel Hamers | software-ontwikkeling  & technische bijstand OWOW - the Omnipresent World of Wizkids | spreiding Thassos & Laurent Langlois | met dank aan Thomas Sessler Verlag, Wien | met de steun van De Vlaamse Gemeenschap & De Studio

Links

www.skagen.be