VALENTIJN DHAENENS / KVS / SKaGeN

VALENTIJN DHAENENS / KVS / SKaGeN

Onbezongen

€ 15 • 14 • 12 • 7

‘Onbezongen’ schetst het portret van de homo politicus op de realistische manier waarop in onze westerse wereld met macht omgesprongen wordt. Niet de onbeholpen politicus van ‘Yes, Minister’ of het eenzame kwaadaardige genie van ‘House of Cards’, wel de zoektocht naar de irrationele redenen voor de honger naar macht.

Als partijwoordvoerder en als speechwriter van o.a. Karel De Gucht is tekstschrijver Vincent Stuer kunnen doordringen tot diep in de weefsels van de politiek. Die posities lieten hem toe macht en machthebbers in close-up te observeren en bestuderen.

"Dhaenens, met het charisma in het gezicht gegrift, maak je blindelings tot lijsttrekker. Knap hoe zijn personage gezwind van campagnespeech naar mediastorm naar zegetocht tuimelt. Een wolf met een kameleonpakje." (De Standaard)

 

 

Praktisch

Wanneer

wo 24 april - 20u00

Waar

CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

Credits

Van & met: Valentijn Dhaenens / tekst: Vincent Stuer / scenografie: Roel Van Berckelaer /  dramaturgie Kristin Rogghe /  kostuums: Heidi Ehrhart / licht: Margareta Andersen / geluid: Max Stuurman & Stephane Papadopoulos

Inleiding

Gratis inleiding om 19.30 uur

Links

www.kvs.be
www.skagen.be

MEER TIPS

MARTHA!TENTATIEF
za 09/03 - Hoge Weg