18 EUR
17 EUR
17 EUR
15 EUR
10 EUR
3,60 EUR

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren
België

Aanvangsuur 20.00 uur
Verwacht einduur 21.20 uur

Beschrijving

Trompettist Bert Joris, één van de meest iconische jazzlegendes die België rijk is, bundelt samen met zoon Sam de krachten in een frisse en inspirerende theatertour ter ere van zijn 65ste verjaardag. Deze unieke collaboratie vormt de ideale gelegenheid om Sams jazzoctet na tien jaar opnieuw samen te brengen.

De gedreven en getalenteerde beroepsmuzikanten hebben een speciale band door de verschillende projecten die hen onderling verbinden. Het repertoire van Bert Joris vormt het uitgangspunt. Naast zijn vroegere werk komt hij met een nieuw programma speciaal voor deze gelegenheid en bezetting. Dit zorgt voor een unieke muzikale communicatie die terug gaat naar de essentie van de composities. Warm, uitnodigend en bovenal verrassend.

"Dichter bij het Miles Davis Nonet kan een mens dezer dagen niet komen" - ★★★★★

Met Rob Banken (altsax), Bo Van der Werf vervangt Joppe Bestevaar (baritonsax), Janos Bruneel (contrabas), Peter Delannoye (trombone), Wout Gooris (piano), Bert Joris (trompet), Sam Joris (trompet), Alban Sarens vervangt Bruno Van der Haegen (tenorsax), Jelle Van Giel (drums)