START TICKETVERKOOP SEIZOEN 2024-2025: ZATERDAG 15 JUNI VANAF 9 UUR 

De abonnementenverkoop en de verkoop van losse tickets starten op hetzelfde moment.

 Abonnement 2024-2025

Vanaf 15 juni koop je online een abonnement én losse tickets op hetzelfde moment.
Met een abonnement  geniet je vanaf vijf voorstellingen van het reductietarief (3 euro korting op standaardtarief). Je ontvangt daarbij ook een tegoedbon voor een gratis voorstelling.
Wie 26 jaar of jonger is krijgt een extra korting van 5 euro op het abonnementstarief. Ook voor losse tickets geldt dit reductietarief (8 euro op standaardtarief). Vanaf een abonnement van vijf voorstellingen geldt ook hier dat je een bon voor een gratis voorstelling ontvangt.
Wie een UiTPAS met kansentarief bezit, kan alleen bestellen via de knop 'losse tickets' . Houd uw kansenpasnummer bij de hand. 

Online tickets en abonnement(en) reserveren
Ter Vesten werkt in het seizoen 2024-2025 met hetzelfde online ticketsysteem als het afgelopen seizoen. Dit systeem laat toe om van thuis uit, via de website www.tervesten.be uw abonnement(en) te reserveren, uw zitplaatsen te kiezen en – indien u dit wenst – onmiddellijk te betalen.

U kan ook voor familie, vrienden of kennissen reserveren vermits u per reservatie tot zes abonnementen tegelijk kan kopen. Om online één of meerdere abonnementen en losse tickets te reserveren hebt u een computer (of tablet of smartphone) met internetverbinding en een e-mailadres nodig.
Het werkt eenvoudig. Surf naar www.tervesten.be en klik op ‘ABONNEMENTEN’ indien u een of meerdere abonnement(en) wenst of 'KOOP TICKETS' indien u minder dan vijf voorstellingen selecteert of tickets koopt voor film, Pop&Top-voorstellingen of MuZart. Het systeem leidt u eenvoudig en snel door de procedure. Na afloop krijgt u een bevestigingsmail met alle informatie.

Betalen en printen van tickets
Wie online betaalt en kiest voor print-at-home (één per pagina of vier per pagina), kan in principe zijn tickets op zijn smartphone bewaren. Afdrukken kan maar hoeft niet.
Wie verkiest om via overschrijving of aan de balie te betalen, ontvangt een bevestigingsmail met daarin alle nodige informatie.

Andere manieren om uw tickets en abonnement(en) te reserveren
Beschikt u niet over een PC noch over een e-mailadres? Dan hebt u drie mogelijkheden:

  • Reserveer via derden: vraag aan familieleden of vrienden met een PC en e-mailadres om tickets of een abonnement voor u te reserveren. 
  • Reserveer via de balie: vanaf 15 juni 2024 kan u tijdens de openingsuren aan de balie van Ter Vesten terecht. 
  • Reserveer telefonischtelefonisch reserveren is mogelijk vanaf maandag 17 juni tijdens de openingsuren op 03 750 10 00.

Wie kan zijn/haar tickets NIET online reserveren?

  • Rolstoelgebruikers: plaatsen voor rolstoelgebruikers kunnen niet online worden gereserveerd. Rolstoelgebruikers nemen best telefonisch of via e-mail contact op met de balie van Ter Vesten.
  • Groepen 10+: groepen bestaande uit meer dan tien personen kunnen alleen telefonisch of via e-mail aan de balie van Ter Vesten reserveren.

Wie kan zijn/haar tickets wel online reserveren maar niet altijd online betalen?
Al wie met speciale betaalmiddelen wenst te betalen (Cultuurcheques, BV cadeaubon…) kunnen probleemloos online reserveren maar moeten voor het betalen naar de balie van Ter Vesten komen. 

Enkele handige tips voor het online reserveren!

  • Noteer vooraf de datum en de naam van de artiest of groep waarvoor u één of meerdere tickets wenst aan te kopen. De voorstellingen worden online immers niet per genre maar in chronologische volgorde vermeld. Aan de hand van de datum en de naam vindt u de gewenste voorstelling(en) gemakkelijk terug. 
  • Doorheen het jaar extra tickets bestellen?  Houd dan uw ‘individuele abonnementscode’ bij de hand. Met deze code kan u tickets voor bijkomende voorstellingen aankopen aan voordelig abonnementstarief.
  • Bent u abonnee van Ter Vesten en wenst u gebruik te maken van uw tegoedbon voor één gratis voorstelling? Houd dan uw ‘gratis voorstelling bij abonnement’-ticket met unieke code bij de hand. Met deze code kan u een gratis ticket voor een voorstelling reserveren. Let wel: het reserveren van een ‘gratis voorstelling bij abonnement’ kan pas vanaf 16 september 2024 en is enkel van toepassing op voorstellingen waarvan de standaardprijs maximum 20 euro bedraagt. De tegoedbon is niet geldig voor Pop&Top-voorstellingen, MuZart en sommige projecten. Het aantal gratis plaatsen per voorstelling is beperkt, snel reageren is dus de boodschap!