VOOR THEATER, MUZIEK, HUMOR, DANS, CIRCUS, BV en KLASSIEK  

Het eerste tarief = standaardtarief

Het tweede tarief = 1 EUR korting

 • voor 65+
 • voor groepen vanaf 15 personen (de kaarten worden ineens besteld en vooraf afgehaald en worden niet meer teruggenomen) 

Het derde tarief = 3 EUR korting

 • voor alle abonnementhouders (ook 65+) tenzij de abonnee 26 jaar of jonger is (zie vierde tarief). Wie in één keer minstens vrijf voorstellingen reserveert, is abonnee. Abonnementhouders kunnen in de loop van het seizoen extra voorstellingen aan hetzelfde voordelige tarief aankopen.

Het vierde tarief = 8 EUR korting

 • voor iedereen die 26 jaar of jonger is geldt een korting van 8 euro op het standaardtarief = 5 euro op het abonnementstarief (met een minimum van 7 euro per ticket). Deze korting is zowel geldig voor abonnementen (vanaf 5 voorstellingen heb je nog eens recht op een bon voor een gratis voorstelling) als voor losse tickets en voor alle voorstellingen, met uitzondering van de familievoorstellingen overdag,  filmvoorstellingen, tentoonstellingen en projecten.
  Wie 26 jaar is of jonger en online een abonnement reserveert en betaalt, betaalt het normale ABO-tarief (3 euro korting op de standaardprijs) maar kan nadien, binnen de drie maanden na reservatie, aan de balie het verschil met het voordelige -26-tarief (5 euro extra korting per ticket) via overschrijving laten terugstorten. Wie online een abonnement reserveert maar als betaalwijze ‘betalen aan de balie’ verkiest, betaalt aan de balie uiteraard slechts het voordelige -26-tarief. De baliemedewerker zal wel verzoeken om de leeftijd aan de hand van de identiteitskaart te bevestigen. Bij de aankoop van losse tickets kan je online meteen het voordelige -26-tarief selecteren en betalen.

Bijzonder tarief: 6 EUR

 • Schoolgroepen, begeleid door een leerkracht, kunnen voor de avondvoorstellingen theater, muziek, humor, dans en circus tickets aankopen aan het 'schooltarief' van 6 EUR. De tickets moeten wel vooraf gereserveerd, betaald en afgehaald worden. Per groep van min. 7 leerlingen kan één leerkracht de groep gratis vergezellen. Dit tarief geldt niet voor klassieke concerten en BV-voorstellingen.

VOOR FAMILIEVOORSTELLINGEN OVERDAG

Het eerste tarief = standaardtarief = abonnementstarief

Het tweede tarief = 3 EUR korting

 •  voor -18 jaar

VOOR FILMVOORSTELLINGEN

€ 5 = standaardtarief

€ 4 = reductietarief

 • voor 65+
 • voor groepen vanaf 15 personen 
 • voor 26 jaar en jonger
 • voor abonneehouders
 • voor houders van een filmstrippenkaart

Filmstrippenkaart: voor € 24 kan u zesmaal een film naar keuze bekijken of met zes een avondje uit plannen. Eén film kost voor u dan slechts € 4 in plaats van € 5. De filmstrippenkaart vervalt niet bij het einde van het seizoen. Oude filmstrippenkaarten (aangekocht aan € 18) blijven onbeperkt geldig.  

ANDERE

 Korting per voorstelling

 • Houders van een Beverse UiTPAS Reynaert met kansentarief boeken alle eigen voorstellingen tegen korting (80% op het standaardtarief of jongerentarief bij familievoorstellingen).
 • UiTPAS Reynaert

  Ter Vesten is partner van UiTPAS Reynaert. UiTPAS Reynaert start op 1 september 2021 en organiseert de UiTPAS in de gemeenten Beveren en Zwijndrecht.

  UiTPAS is een digitale kaart waarmee je aan cultuur, sport of jeugdactiviteiten kan doen. Je kan UiTpunten sparen die je dan kan omruilen voor korting, een cadeau of een ander voordeel.

  Heb je een UiTPAS?

  Je kan een UiTpunt sparen als  je naar een voorstelling komt van CC Ter Vesten of één van haar partners. Aan de UiTPAS-zuil (ingang schouwburg) kan je je UiTPAS scannen en een UiTpunt sparen

 • Je kan ook je gespaarde punten inruilen voor een omruilvoordeel in CC Ter Vesten. 

 • Heb je een UiTPAS Reynaert met kansentarief?

  Je krijgt 80% korting op het standaardtarief voor volwassenen bij het reguliere aanbod of op het jongerentarief bij familievoorstellingen van CC Ter Vesten of één van haar partners. Let op: tickets aan dit kansentarief kunnen enkel op voorhand met UiTPAS-nummer aan de balie, per e-mail via tickets.tervesten@beveren.be of 03 750 10 00 worden gereserveerd. Natuurlijk kan ook jij UiTpunten sparen.

  Meer info: Gemeentehuis Beveren, Gravenplein 8, 9120 Beveren, tel 03 750 15 11, info@beveren.be

GRATIS

 • Toegang voor de meeste tentoonstellingen en activiteiten binnen projectwerking (het straattheaterfestival e.a.) 

Voor theater, muziek, humor, dans, circus, BV en klassiek geldt een vierdelige prijzenstructuur: €15 / €14 / €12 / €7

Voor familie geldt een tweeledige prijsstructuur: €10 / €7

Voor film geldt een tweeledige prijsstructuur: €5 / €4