18 EUR
17 EUR
17 EUR
15 EUR
10 EUR
3,60 EUR

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren
België

Aanvangsuur 20.00 uur

Beschrijving

Vanwege de beperkte interesse voor dit dubbelconcert, dienden we deze double bill jammer genoeg te annuleren.
Tickethouders werden via mail op de hoogte gebracht.

Double Bill

Echo Beatty

Echo Beatty, alias Annelies Van Dinter, stelt haar nieuwe album Vision Glitch voor. Met een bezwerende stem en een heel eigen gitaarspel grijpt Annelies de luisteraar bij de schouders voor een rit naar opwindende oorden waar realiteit en droom versmelten. Echo Beatty speelt met de spanning tussen brutale gitaren en aanstekelijke melodieën en roept weidse landschappen op.

"Vision Glitch is een bezwerende slow-burner die nietsvermoedend in onze oren en onder onze huid kruipt. (...) Deze Belgische parel verdient een groot publiek en met een prachtplaat als Vision Glitch zou ze ook internationaal potten kunnen breken." - ★★★★  Dansende Beren

 

Peenoise

Peenoise staat voor mysterieuze avant-pop, die onheilspellend, catastrofaal, maar ook warm en aanstekelijk klinkt. Voor hun nieuwe album Rooms to Dark Boats in the Night and Views in the Light neemt Peenoise je mee op een quadrofonische (surround) reis door audio-architectonische kamers. In de ene kamer is er vreugde en hoop, in een andere duisternis en mysterie. Het publiek bevindt zich in het midden van de zaal omringd door het geluid en de performers. Een meeslepende trip die zowel intiem als monumentaal aanvoelt waar, na stormen met donkere boten en epische verhalen, zachtheid en troost de boventoon voeren.

"Het is gek hoe de band opnieuw niet enkel zijn tijd neemt, een speelse knipoog naar de kindertijd biedt, maar ook de grenzen tussen spanning en ontspanning weet op te zoeken. Het is niet zo dat deze twee uitersten elkaar afwisselen, maar eerder een soort ronddobberen in de schemerzone tussen deze twee gevoelen." - ★★★★  Dansende Beren

Echo Beatty Annelies Van Dinter (zang, gitaar), Maximilian Dobbertin (bas, keys), Antoni Foscez (drums)

Peenoise Cesar De Sutter-Pinoy (zang, gitaar), Gilles Vandecaveye-Pinoy (zang, keys), Titus De Sutter-Pinoy (drums, live painting), Simon Raman (drums), Karel Naessens (zang, keys)