16 EUR
15 EUR
15 EUR
13 EUR
8 EUR
3,20 EUR

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren
België

Aanvangsuur 20.00 uur
Verwacht einduur 21.30 uur

Beschrijving

Het Vlaams-Nederlands cabaretduo Grof Geschud ontving uitsluitend lovende kritieken met hun debuut Lijmen. Toen waren ze nog een koppel. Vervolgens gingen ze uit elkaar en maakten daar de bekroonde voorstelling Broeden over.

Als ex-geliefden slopen Lander Severins (de romantische Belg) en Myrthe van Velden (de Hollandse nuchterheid zelve) moeiteloos de façade van elkaars gezin. Waarom wordt Lander altijd verliefd op zeer intense vrouwen? Kan hij daar zijn vader op de een of andere manier de schuld van geven? Is Myrthe erfelijk belast of door eigen toedoen zo’n obsessieve dwangneuroot?

Zoals u van hen gewend bent, laat Grof Geschud ook in Kroost geen spaander van zichzelf en elkaar heel. Kom dus zeker kijken voor er niets meer van hen overblijft.

“Allemaal perfect gescript en getimed, in wat toch één grote organische flow lijkt te zijn. Het is tegelijk minutieus vakwerk en een vrolijke vertelling die alle kanten uitschiet. (…) Hoogst getalenteerd cabaretduo.” - ★★★★★
“Want dit is het DNA van Grof Geschud: het echte leven is de humus van hun goudeerlijke, vaak ondeugende, soms pijnlijke humor en van hun onbeschaamd melancholische muziek.” - ★★★½

Tekst, muziek & spel Myrthe van Velden, Lander Severins
Artistiek team Minou Bosua, Janne Desmet, Stef de Paepe
Scenografie Tim Clement
Techniek Geert Custers
Kostuum Jana Roos
Productie Heleen Soontjens
Coproductie Arenberg, Makerij La Lande
Foto Noortje Palmers
Make-up Carolien Wardenier