20 EUR
19 EUR
19 EUR
17 EUR
12 EUR
4 EUR

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren
België

Aanvangsuur 20.00 uur
Verwacht einduur 21.30 uur

Beschrijving

Op haar tweede soloalbum Oh Dear doet muzikante Isolde Lasoen nog meer dan ooit haar eigen ding.

Toen ze in 2021 een flinke radiohit scoorde met haar versie van The Four Horsemen - de culthit van Aphrodite’s Child - gaf dat succes haar de goesting om aan een nieuwe eigenzinnige soloplaat te werken, zonder zich te wringen in het keurslijf van muzikale mainstream. Al haar invloeden, alles waar ze van houdt, laat ze doorsijpelen: van haar opleiding als jazzdrummer over vintage soundtracks en psychedelica tot progressieve rock, melancholische instrumentals en Franse muziek uit de jaren ‘70.

Less is doorgaans more voor Isolde, maar in haar muziek mag het bombastisch zijn, met rijke arrangementen, een uitgebreid instrumentarium en meeslepende harmonieën.

“'Oh Dear' is gezegend met een fijne Franse slag, luchtig en sierlijk tegelijk in de puike orkestrale arrangementen.”
"Minimalistisch klinkt 'Oh Dear' allesbehalve. Lasoen kan haar affiniteit voor Franse pop uit de jaren 60 en 70 botvieren. (...) Met elke slag komt ze een procentje dichter bij een opgeladen batterij." - ★★★★

Met Bernd Coene (vibrafoon, percussie), Isolde Lasoen (zang, drums, percussie), Ben Brunin (bas), Ben Van Camp (gitaar), Luk Vermeir (synths)