15 EUR
14 EUR
14 EUR
12 EUR
7 EUR
3 EUR

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren
België

Aanvangsuur 20.00 uur
Verwacht einduur 21.25 uur

Beschrijving

Volg je dromen! Dat advies kreeg Jasper van zijn ouders mee. Die droom, dat was stand-up comedian worden. Als programmator van een cultuurcentrum zag hij vanop de eerste rij zijn voorbeelden het podium bestormen. Toen waagde ook hij de sprong.

Zijn start was veelbelovend: hij deed voorprogramma’s voor Alex Agnew, Wouter Deprez, Bas Birker, Philippe Geubels en Michael Van Peel. Hij stond in de finale van Humo’s Comedy Cup en won meteen de Lunatic Comedy Award.

Vol vertrouwen zegde Jasper begin 2020 zijn vaste benoeming op, want wat was het ergste dat er kon gebeuren? Twee weken later begon de eerste lockdown en werden alle optredens uit de agenda geschrapt... Drie jaar later is het tijd om uit het zwarte gat te klimmen. Zekerheid is er nog steeds niet, enkel een microfoon en een avond goeie comedy. Over hardwerkende ambtenaren, over Japanse toiletten en gênante woorden bij Scrabble.

"Comedian Jasper Posson bewijst met 'Vastbenoemd' dat hij terecht zijn job heeft opgezegd. (...) Hij is klaar om de schouwburgen te bespelen met zijn goed geschreven grappen vol originele wendingen." - ★★★★

Met steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid