5 EUR
1 EUR

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren
België

Beschrijving

Zekerheden op de helling zetten. Confrontaties aangaan. Stoppen met onverschillig zijn en de explosieve krachten omarmen die het leven in zich draagt. promise me is een dansvoorstelling in het teken van bravoure, lef en ongeremde overgave. Tomeloos fysiek en driftig, met lichamen die de extremen opzoeken. Een voorstelling over de hunkering naar grootse dingen. Maar ook over de littekens die dat achterlaat op onze huid.

In deze workshop onder leiding van iemand van het gezelschap van promise me, maak je kennis met de bewegingstaal van kabinet k / laGeste en van de voorstelling die je ’s avonds in Ter  Vesten kan bekijken. De workshop is een speelse ontmoeting tussen een ouder/begeleider en hun kind vanaf 8 jaar. Het is een actieve manier om van binnenuit kennis te maken met de danstaal die eigen is aan het werk van kabinet k: dans in de meest sobere en essentiële vormen. Er is geen ervaring vereist.

Joke Laureyns, de choreografe,  verwoordde het zelf zo: “Dans, niet als “pasje hier, pasje daar”, maar dans die, juist omdat ze de gesproken taal vermijdt, het kan hebben over alle grote dingen waarover we niet kunnen spreken zonder te stotteren, zeker niet tegenover een kind. Dààr kan dans een onderscheid maken, als een vocabulaire van het onuitspreekbare.”

Er kunnen (slechts) acht ouder-kind koppels deelnemen. Mis deze ervaring niet!.

Aanvangsuur 16 uur tot 18 uur
Let op: dit is een gewijzigd uur!