15 EUR
14 EUR
14 EUR
12 EUR
7 EUR

Gravenplein 2
9120 Beveren
België

Beschrijving

Aangezien René van Meurs positief op corona testte, werd zijn voorstelling - initieel gepland op donderdag 27 oktober 2022 - verplaatst naar vrijdag 29 september 2023.
Tickethouders werden op de hoogte gebracht.

René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain, hét keurmerk van stand-upcomedy in Nederland. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met vier voorstellingen langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop. Hoog tijd dus om deze Hollander en zijn vijfde voorstelling naar Vlaanderen te halen! Want…

René staat aan de vooravond van een nieuwe fase! Met zijn levenservaring en zijn goeie gedrag moet hij ineens echt wat van zijn leven gaan maken. Verantwoordelijkheid nemen, wezenlijke acties ondernemen, dat soort dingen. Maar wat als hij daar nog niet klaar voor is en gewoon nog wat wil dollen?

Om eens kritisch te bekijken wat hem gevormd heeft en hoe hij het dan nu het liefste zelf zou willen doen, keert hij terug naar zijn basis, zijn geboortegrond. Sans gêne legt hij zijn existentiële queeste bloot. Met eerlijke verhalen, hilarische anekdotes en steengoede grappen.

"René van Meurs weet zacht en gemeend mooi in balans te brengen met een energiek grappenspervuur."

Regie Laurens Krispijn de Boer
Techniek Ramon Rijsdijk

Aanvangsuur 20.00 uur

In samenwerking met Toernee Mondial

www.renevanmeurs.nl

www.toerneemondial.be

Hans Cools
vr. 10/03/2023
Gunter Lamoot
za. 25/03/2023